''Batwoman' is straks de nieuwe 'Arrow''

''Batwoman' is straks de nieuwe 'Arrow''

Wat producent Marc Guggenheim betreft, zijn de schoenen voor Kate Kane om te vullen wel heel groot.

Jim Pedd, 28 mei 2020 om 06:00

Arrow is voorbij, maar het Arrowverse bestaat nog. Op het moment dat Arrow afscheid nam, werd Batwoman gelanceerd. Dat is voor producent Marc Guggenheim geen toeval. Hij denkt dat Batwoman uiteindelijk het stokje over kan nemen.
Dat vertelt Guggenheim tijdens een interview met Comic Book Central. Dat werd in januari opgenomen en hij dacht al tijdens het Elseworlds-evenement in het Arrowverse dat Kate Kane uiteindelijk de rol van Green Arrow over kan nemen.

Lees ook: 'Batwoman'-actrice was verschrikkelijk om mee te werken

Nieuwe Arrow
“Nadat we Elseworlds gemaakt hadden, zei ik tegen de mensen die de leiding hebben, ‘Ik heb het gevoel dat ik mijn vrouw net voorgesteld heb aan haar nieuwe vriendje’, want op veel manieren is Batwoman net zo grimmig en hard als Arrow, nu Arrow weg is. Dat voelt heel onecht,” aldus Guggenheim.

Lees ook: 'Batwoman'-finale zorgt voor Arrowverse-plotgat

Natuurlijk moeten we dat bericht wel in de context van de tijd zien. Toen Guggenheim dit zei, was de serie pas net gelanceerd. Ruby Rose was nog Batwoman en de serie werd prima bekeken. Ondertussen is dat allemaal een stuk minder en is het hopen voor The CW dat een nieuwe hoofdrolspeelster meer kijkers trekt.

Bron: CBC

Lees meer over: Arrowverse, Marc Guggenheim, Batwoman, Arrow

Populair nieuws