'Agents of S.H.I.E.L.D.' voorkomt 'Game of Thrones'-situatie

Uiteraard wil iedere serie niet de fout begaan die Game of Thrones verleden jaar maakte.

Bram de Groot, 29-05-2020 15:30

Over een paar weken is het over en uit voor de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. van de zender ABC. Deze week vond de aftrap plaats van het zevende en laatste seizoen.
Wat actrice Chloe Bennet, die te zien is als agent Daisy Johnson, zeker weet dat er niet gaat gebeuren is dat de serie een teleurstellend einde meemaakt. Ze vertrouwt in een goede afronding. Bennet tegenover Collider:

Lees ook: Keert dit Marvel-personage opnieuw terug in films of series?

"Ja, dat doe ik. Dit is geen Game of Thrones-situatie. Ik denk dat fans zeer tevreden zullen zijn met de manier waarop de show eindigt. Er zijn veel eindes. Er zitten veel personages in de show en er zijn veel manieren waarop het zou kunnen eindigen.

Deze show is in leven gehouden door onze fans. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat iedereen constant aan het nadenken was over hoe het leuker te maken, vooral voor de mensen die de show hebben gevolgd sinds seizoen 1."

Lees ook: 'Agents of S.H.I.E.L.D.' komt met verrassende personages

Eerste afleveringen
De eerste aflevering verscheen afgelopen woensdag en heet The New Deal. Volgende week debuteert de aflevering Know Your Onions en weer een week later is het tijd voor Alien Commies from the Future!

Bron: Collider

Lees meer over: agents of shield, marvel studios, abc, superhelden, shield, marvel, seizoen 7, Clark Gregg, skye, phil coulsen, antoine triplett, Drea de Matteo, Karla Faye Gideon, 2020, Chloe Bennet

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in