search

Ons nieuws van vrijdag 29 mei 2020

Nu al vervolg op misdaad-serie 'White Lines' in de maak?
Series / Nieuws

Nu al vervolg op misdaad-serie 'White Lines' in de maak?

Er zou reeds volop worden gezocht naar filmlocaties voor een tweede seizoen...

Geoffrey Ketels
Komt er een tweede seizoen van de serie White Lines? Het lijkt er ieder geval sterk naar uit te zien!

Het eerste seizoen van White Lines is nog maar net op Netflix verschenen of er wordt reeds volop gepraat over een vervolg. Sterker nog, het project zou volgens onder meer Rhys Harries reeds in gang zijn gezet.

Nieuwe filmlocaties
In een recent interview heeft Rhys Harries, DJ Alex Collins in de reeks, aangegeven dat er reeds volop wordt gekeken naar nieuwe filmlocaties voor het vervolg. "Er is reeds zeer actief gescout, althans voor de Coronacrisis toeslag was dat het geval", aldus Harries.

In White Lines zien we hoe het lichaam wordt ontdekt van een vermiste DJ uit Manchester. Het lichaam wordt ontdekt zo'n slordige 20 jaar na diens verdwijning. Omwille van die reden besluit zijn zus terug te keren naar het eiland om te proberen achterhalen wat er precies is gebeurd. Haar onderzoek zorgt er voor dat ze geconfronteerd wordt met de spannende en niet zelden gevaarlijke wereld van dansclubs, leugens en cover-ups.

Lees ook: Meningen over nieuwe hooggespannen Netflix-serie 'White Lines' sterk verdeeld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Agents of S.H.I.E.L.D.' voorkomt 'Game of Thrones'-situatie
Series / Nieuws

'Agents of S.H.I.E.L.D.' voorkomt 'Game of Thrones'-situatie

Uiteraard wil iedere serie niet de fout begaan die Game of Thrones verleden jaar maakte.

Over een paar weken is het over en uit voor de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. van de zender ABC. Deze week vond de aftrap plaats van het zevende en laatste seizoen.

Wat actrice Chloe Bennet, die te zien is als agent Daisy Johnson, zeker weet dat er niet gaat gebeuren is dat de serie een teleurstellend einde meemaakt. Ze vertrouwt in een goede afronding. Bennet tegenover Collider:

Lees ook: Keert dit Marvel-personage opnieuw terug in films of series?

"Ja, dat doe ik. Dit is geen Game of Thrones-situatie. Ik denk dat fans zeer tevreden zullen zijn met de manier waarop de show eindigt. Er zijn veel eindes. Er zitten veel personages in de show en er zijn veel manieren waarop het zou kunnen eindigen.

Deze show is in leven gehouden door onze fans. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat iedereen constant aan het nadenken was over hoe het leuker te maken, vooral voor de mensen die de show hebben gevolgd sinds seizoen 1."

Lees ook: 'Agents of S.H.I.E.L.D.' komt met verrassende personages

Eerste afleveringen
De eerste aflevering verscheen afgelopen woensdag en heet The New Deal. Volgende week debuteert de aflevering Know Your Onions en weer een week later is het tijd voor Alien Commies from the Future!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 Scifi-film 'Upgrade' krijgt een vervolg op TV
Series / Nieuws

Scifi-film 'Upgrade' krijgt een vervolg op TV

De film van Leigh Whannell gaat verder op het kleine scherm met Blumhouse Productions.

Met Blumhouse Productions als de producerende partij wordt er gewerkt aan een tv-vervolgserie op de succesvolle en geliefde scifi-film Upgrade uit 2018. Dit meldt Comicbook.com.

De film werd geregisseerd door Leigh Whannell van wie je eerder dit jaar mogelijk nog The Invisible Man zag, ook van Blumhouse Productions. De Upgrade-serie zal mede ontwikkeld als geproduceerd worden door Whannell, samen met showrunner Tim Walsh (Treadstone, Chicago P.D., Shooter).

Verhaallijn Upgrade-vervolgserie
Er is ook al iets meer bekend over wat we te zien krijgen. De serie gaat een paar jaar na de film verder. We maken kennis met een nieuwe versie van STEM en een nieuwe gastheer.

In de serie wordt STEM ingezet om misdaden op te lossen. Eerder liet Whannell weten dat hij het verhaal graag op een grotere schaal zou willen vertellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre nieuwe posters voor 'Doom Patrol' seizoen 2
Series / Nieuws

Bizarre nieuwe posters voor 'Doom Patrol' seizoen 2

De DC-serie van Amazon keert terug met een reeks nieuwe afleveringen.

Het eerste seizoen van Doom Patrol kwam vorig jaar uit, maar zette niet direct de wereld in vuur en vlam. Sinds de release heeft de serie echter een vast publiek weten te strikken, waardoor DC Universe het groene licht gaf voor een tweede reeks afleveringen.

Lees ook: Nieuwe trailer DC's 'Doom Patrol'!

Dat Doom Patrol geen doorsnee superheldenserie is, kun je wel zien op de twee nieuwe posters die vandaag zijn vrijgegeven; een met een Wizard of Oz-thema en de ander met een Alice in Wonderland-thema. Je kunt de promo-afbeeldingen hieronder bekijken.

De serie werd bedacht door Jeremy Carver en is gebaseerd op de stripreeks van Arnold Drake en Bob Haney. In Doom Patrol worden een aantal van de meest bizarre personages uit het DC-universum bij elkaar gebracht. Zo zien we Brendan Fraser als Robotman, Matt Bomer als Negative Man, Diane Guerrero als Crazy Jane, Joivan Wade als Cyborg, April Bowlby als Elasti-Woman en Timothy Dalton als The Chief.

Het nieuwe seizoen van Doom Patrol is vanaf 25 juni a.s. te kijken via HBO Max (in Amerika althans). Het eerste seizoen is in Nederland momenteel te zien via Amazon Prime Video.

Lees ook: Zes opvallende personageposters 'Doom Patrol'



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Door Star Wars 'The Mandalorian' worden de regels Golden Globes aangepast
Series / Nieuws

Door Star Wars 'The Mandalorian' worden de regels Golden Globes aangepast

Rollen waarbij het gezicht van de acteur niet te zien is. kunnen niet langer genomineerd worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Hollywood Foreign Press Association heeft een nieuwe regel ingevoerd, die voor een groot deel als reactie geldt op de rol van Pedro Pascal als de gemakerde premiejager in Disney+-serie The Mandalorian.

Lees ook: Keert Simon Pegg terug naar 'Star Wars'?

De organisatie heeft namelijk laten weten dat acteerprestaties waarbij enkel de stem wordt gebruikt niet mogen worden genomineerd voor een Golden Globe. Dit betekent dat zelfs als een acteur in de scene zit, maar zijn gezicht door een masker/helm wordt verborgen, hij niet mee mag dingen naar de acteerprijs. Pascal liet zijn gezicht slechts een keer kort zien in de acht afleveringen van het eerste seizoen.

Lees ook: 'The Mandalorian' krijgt verbluffend tweede seizoen

Een andere wijziging
Naast de opmerkelijke aanpassing voor de acteer-categorieën, heeft de HFPA ook laten weten dat de categorie voor 'limited series/TV movie' wordt uitgebreid met de term 'anthology'. Onder deze noemer vallen series als Black Mirror en Modern Love

Er is overigens nog geen datum aangekondigd voor de Golden Globes van 2021. Wel is bekend dat Tina Fey en Amy Poehler zullen terugkeren als presentators.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste details waarom de zeer ambitieuze serie 'The Dark Tower' door Amazon werd geschrapt
Series / Nieuws

Eerste details waarom de zeer ambitieuze serie 'The Dark Tower' door Amazon werd geschrapt

De serie gaat er niet komen maar Amazon had wel hele gave plannen.

Alhoewel de serie al vier jaar in ontwikkeling was, besloot Amazon eerder dit jaar niet door te gaan met The Dark Tower. De pilot van de serie, gebaseerd op de magnum opus van Stephen King, beviel niet goed genoeg.

Showrunner Glen Mazzara onthult eindelijk details. Volgens hem zouden de eerste drie seizoenen zich focussen op Roland Deschain die we in het vierde boek van de serie zien. "Het eerste seizoen eindigde met de dood van Susan," onthulde hij.

Lees ook: Hooggespannen 'Dark Tower'-serie is helaas geschrapt

Drie seizoenen
Het idee was om te laten zien dat "Roland er niet in slaagt om Susan te redden en zijn moeder doodschiet." Vervolgens wilde hij het tweede seizoen in laten gaan op de delen die we niet gezien hebben in de boeken, maar wel verwijzingen naar zagen. Het derde seizoen zou een oudere Roland hebben, die we in de eerste twee boeken ontmoetten.

Lees ook: Michael Rooker (Guardians of the Galaxy) scoort rol in 'The Dark Tower'-serie

Ook was Mazzara heel erg enthousiast over Blaine the Mono, de gevaarlijke trein. Daarnaast wilde hij heel graag Father Callahan in beeld brengen. Sterker nog: hij wilde zelfs een spin-off miniserie over hem maken.

Helaas mocht het niet zover komen en is de serie weer zonder beoogd thuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt de serie 'Titans' een spin-off rondom Red Hood?
Series / Nieuws

Krijgt de serie 'Titans' een spin-off rondom Red Hood?

Titans krijgt mogelijk een spin-off rond een heel interessant personage in de serie.

Als acteur Curran Walters de kans krijgt, wil hij best de rol van Red Hood spelen in een spin-off van Titans. Hij is nu te zien in de serie als Jason Todd, a.k.a. Robin, maar zou graag in de toekomst de rol van Red Hood willen spelen in een eigen serie.

Titans liet geen moment onbenut om Jason Todd te introduceren. Hij werd sinds we hem ontmoetten onderdeel van het team van Dick Grayson en neemt het nu op tegen verschillende schurken. De kans is groot dat het personage straks de overbrugging maakt en Red Hood wordt.

Lees ook: DC-hit 'Titans' krijgt mogelijk spin-offs

Red Hood
"Ja, dat zou echt gaaf zijn," begon Walters een interview met ComicBook.com. "Maar het hangt er natuurlijk allemaal van af hoe het team denkt en wat de Titans-schrijvers uiteindelijk beslissen. Maar het zou cool zijn als we zelfs al de verhaallijn ooit in de serie zouden krijgen."

Lees ook: Seizoen 3 van 'Titans' verwelkomt groot DC-personage

Toch ziet hij vooral graag dat er een spin-off komt. En weet hij precies wat hij wil zien in de serie. "Man, ik denk dat het heel gaaf zou zijn om te zien hoe hij de banden van de Batmobile jat. En natuurlijk zou het hele Joker-verhaal tof zijn. Maar ja, we zullen het zien."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er nog een 'LOST'-reboot? Deze acteurs tekenen meteen!
Series / Foto's

Komt er nog een 'LOST'-reboot? Deze acteurs tekenen meteen!

Als er een LOST-reboot komt, dan weten deze twee oud-castleden wel wat ze willen.

Het is tien jaar geleden dat de finale van LOST te zien was. Castleden Nestor Carbonell (Richard) en Henry Ian Cusick (Desmond) spraken om die reden met The Independent om de tiende verjaardag van de serie te vieren.

Beide acteurs kregen natuurlijk de vraag voorgelegd of ze eventueel in de toekomst terug willen keren. Cusick denkt dat het "heel cool" zou zijn om terug te keren en Carbonell wil ook graag terugkeren naar de rol die zijn leven veranderde.

Lees ook: Waarom 'LOST' wel zo controversieel moest eindigen

LOST-reboot?
"Ik stel me voor dat ze verder zouden gaan met het eiland als de ster van de serie, maar je weet het nooit. Ik denk dat je dan Hurley en Benjamin Linus op het eiland zou zien. Maar ja, ik zou er wel voor tekenen. Het is een gave serie en er worden aan de lopende band reboots gemaakt," deelde Cusick.

Lees ook: Krijgt 'Lost' een reboot of prequel?

"Ik zou echt altijd met Damon [Lindelof] en Carlton [Cuse] en die cast willen werken, aan welk project dan ook. Als ze een waardevolle en betekenisvolle manier vinden om dit verder te zetten, dan zou ik als eerste in de rij staan om te tekenen," aldus Carbonell.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat Netflix 'Hannibal' seizoen 4 maken?
Series / Nieuws

Gaat Netflix 'Hannibal' seizoen 4 maken?

Acteur Mads Mikkelsen voedt de speculaties over een mogelijk nieuw seizoen.

Netflix heeft de rechten gekocht van de populaire serie Hannibal, wat van 2013 tot en met 2015 te zien was op NBC. Nu zijn er echter geruchten dat Netflix de serie een nieuw leven in gaat blazen met een vierde seizoen.

De bedenker van de serie, Bryan Fuller, had altijd het idee dat er een vierde seizoen zou komen. Dit werd echter gedwarsboomd toen NBC de stekker uit Hannibal trok vanwege de tegenvallende kijkcijfers.

Lees ook: Niemand geeft 'Hannibal' op

Mads Mikkelsen
Hoofdrolspeler Mads Mikkelsen ziet een vierde seizoen wel zitten. Op Instagram plaatste de acteur een foto met de vraag: "is Hannibal season 4 on the way?"

In een interview met Express in april 2016 zei Mikkelsen eerder al dat iedereen graag een vierde seizoen wil maken. Dus als Bryan Fuller tijd heeft lijkt een vierde seizoen zeker tot de mogelijkheden te behoren. Dit zou namelijk niet de eerste keer zijn dat Netflix de rechten van een serie koopt om vervolgens nieuw materiaal te maken.

Hannibal is vanaf 5 juni te zien op Netflix.

Lees ook: 'Hannibal' nog op zoek naar nieuw thuis

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Post-apocalyptische serie 'Y: The Last Man' geeft eindelijk weer teken van leven
Series / Nieuws

Post-apocalyptische serie 'Y: The Last Man' geeft eindelijk weer teken van leven

FX wil graag laten zien dat het een stuk beter gaat met de serie nu.

FX werkt al jaren aan een serie rond de comics Y: The Last Man. Tot nu toe kwam die niet echt van de grond. Er werden meerdere showrunners gewisseld en ondertussen is men toe aan een tweede pilot. Met een nieuwe hoofdrolspeler.

Om te laten zien dat het echt beter zal gaan, is er nu een nieuwe titel. De serie heette eerst Y en gaat nu, jawel, je had het al geraden, Y: The Last Man heten. Gek is dat niet, want op sociale media en in veel media las je nog altijd die titel in plaats van Y. Fans vonden dat een wat vage titel, en een onnodige verandering ten aanzien van de titel die de comics hadden.

Lees ook: Update: Na jaren van problemen ligt 'Y: The Last Man'-serie nu wéér stil

Y: The Last Man
De serie wordt een verfilming van de gelijknamige comic van Brian K. Vaughan en Pia Guerra. De comics liepen tussen 2002 en 2008 en telden uiteindelijk 60 nummers.

Lees ook: Comicserie 'Y: The Last Man' lijkt eindelijk uit het dal te klimmen

Centraal staat Yorick Brown, het laatste zoogdier met een Y-chromosoom dat nog leeft. Samen met zijn aapje Ampersand reist hij over de wereld op zoek naar een antwoord op de vraag waarom alle mannen dood gingen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Green Lantern' wordt enorm grootschalige serie
Series / Nieuws

'Green Lantern' wordt enorm grootschalige serie

HBO Max zet volop in op deze series en het worden echt geen lachertjes.

Green Lantern van HBO Max wordt geen kleine serie. Kevin Reilly, de Content Chief van HBO Max, laat weten dat de serie een flink budget krijgt. Het moet een mooie, grootschalige serie zijn en daarmee dus ook een stap vooruit op de The CW-series die gebaseerd zijn op DC Comics.

Tijdens een interview met Business Insider vertelde HBO Max Content Chief Kevin Reilly dat fans kunnen verwachten dat de serie een flink budget krijgt. "Greg [Berlanti] die de Green Lantern-serie produceert, heeft heel veel kwalitatief materiaal gemaakt voor The CW. Maar dit wordt anders," aldus Reilly.

Lees ook: Eerste details 'Green Lantern'-serie komen naar buiten

Green Lantern
"Dit wordt een stuk groter wat productiewaarde betreft. Je mag het hoogste niveau van productiewaarde verwachten van deze series. Dat geldt trouwens net zo goed voor de projecten die we samen met J.J. [Abrams] aangekondigd hebben," vertelde Relly nog.

De series zijn nog in ontwikkeling en het zal nog even duren voordat HBO Max ze uit kan zenden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is er een 'Westworld' spin-off rond Maeve op komst?
Series / Nieuws

Is er een 'Westworld' spin-off rond Maeve op komst?

Fans speculeren er op los nu er een opmerkelijk bericht verscheen op sociale media.

Het derde seizoen van Westworld werd deze maand al afgerond, na slecht acht afleveringen. HBO was tevreden met de wereldwijde kijkcijfers en gaf dus groen licht voor een vierde seizoen. Nu horen we dat er mogelijk gedacht wordt over een spin-off.

Afgelopen weekend verscheen een opmerkelijk bericht op de Twitter-pagina van de serie. Daar zien we dat ze Maeve Millay nodig hebben, die moet afronden waar ze mee begonnen is. Waarmee actrice Thandie Newton reageerde dat ze bereid is dat te doen.

Lees ook: 'Westworld' seizoen 4 brengt deze schurk terug

Spin-off op komst?
De tweet hint er in elk geval naar dat Maeve een grote rol heeft in het vierde seizoen van de serie. Aan het einde van het derde seizoen besloot ze om de vraag van Dolores te vervullen en haar missie voort te zetten. Maar gespeculeerd wordt dat HBO ook denkt aan een spin-off die draait om dit super interessante personage.

Lees ook: kijkcijfers 'Westworld' seizoen 3 zijn goed!

Hieronder kan je de berichten bekijken die verschenen op de sociale media voor Westworld:


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stargirl' onthult het lot van Hawkman en Hawkgirl
Series / Nieuws

'Stargirl' onthult het lot van Hawkman en Hawkgirl

Wat is het lot dat de twee beschoren is? Lees het hier, maar let op: bevat SPOILERS!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
DC-serie Stargirl legt eindelijk uit wat het lot is dat Hawkman en Hawkgirl beschoren was. Het illustere duo blijkt niet heel erg positief ten einde te zijn gekomen. Sterker nog: ze gingen dood tijdens de strijd tegen een schurk.

De aflevering S.T.R.I.P.E. gaat in op wat er gebeurd is met de Justice Society of America. Zij namen het, blijkt nu, op tegen de Injustice Society en kwamen daarbij om het leven. Hoe zit dat dan precies?

Lees ook: 'Stargirl' straks ook in Arrowverse-crossover?

De dood
In de aflevering komen we erachter dat de JSA tien jaar voor de gebeurtenissen van de serie vocht met de Injustice Society. Tijdens de strijd doodde Icicle niemand minder dan Starman. Daarop besloten Hawkman en Hawkgirl het gevecht aan te gaan en dat overleefden ze niet.

Lees ook: Trailer DC-serie 'Stargirl' met Injustice Society-schurken!

Gelukkig weten we dat niet iedereen dood is in de serie. Zo bestaan ook Green Lantern en The Flash in dit deel van het universum en zijn zij samen gepensioneerde helden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.