Videoland voegde flink wat nieuwe series toe

Videoland voegde flink wat nieuwe series toe

Het is een mooie weekje met weer heel wat reality op Videoland!

Jim Pedd, 1 juni 2020 om 06:00

Het was wat series betreft geen slechte week op Videoland. Vandaag zetten we de nieuwe series voor je op een rij!
The Other Two (1 seizoen): De volwassen broer en zus Cary en Brooke Dubek zitten in een sleur, maar dan wordt hun tienerbroer plotseling een popster. Hun leven krijgt een heel nieuwe wending, of ze het nou leuk vinden of niet.
Bull (3 seizoenen): Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Gesteund door een team van uiteenlopende experts, bereidt hij in detail de beste strategie voor zijn cliënt voor.
Ex on the Beach: Peak of Love (1 seizoen): Tien vlammend hete single sterren denken dat het een buitenkansje is, een romantische zonvakantie op een tropisch eiland. Maar net als het feest losbarst, arriveren er wat ongenode gasten om de pret te vergallen.


Nieuwe afleveringen
Van deze series werden nieuwe afleveringen geplaatst:

All You Need Is Jani S02E08: stylist Jani Kazaltzis speelt voor cupido in deze serie en helpt vrouwen die maar geen liefde kunnen vinden.
De Bachelorette S01E03: Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden? Kijk nu elke week een nieuwe aflevering!
Ex On The Beach: Double Dutch S06E08: Kan je een sexy ex weerstaan? Deze singles proberen het!
Beter Laat Dan Nooit S02E04: Televisiehelden Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin maken samen met presentatrice Katja Schuurman een reis.
Temptation Island S05E16: Op een tropische bestemming in Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de ultieme relatietest aan. Twee weken lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door acht bloedmooie vrijgezellen.
Ambulance Australia S01E01: De New South Wales Ambulance Service is de grootste ambulancedienst van Sydney, Australië. We volgen zowel de medewerkers van de meldkamer als het ambulancepersoneel bij hun hectische dagelijkse werkzaamheden.
The Voice Kids S09E13: Zoektocht naar jong vocaal talent. Kinderen tussen de acht en veertien jaar strijden om de felbegeerde studiebeurs van 25.000 euro. Anouk, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zijn de coaches van dit seizoen.
Butterfly S01E03: De 11-jarige Max voelt zich geen jongetje en wil liever door het leven gaan als Maxine. Zijn gescheiden ouders kunnen het niet eens worden over de te volgen koers. Lukt het hun toch om hun kind te steunen bij deze belangrijke beslissing?

Lees meer over: Videoland, Weekoverzicht

Populair nieuws