3 superstrakke series die nu gewoon op Netflix staan!

3 superstrakke series die gewoon op Netflix staan!

Het zijn dikke vette aanraders: deze series op Netflix wil je niet missen!

Bram de Groot, 30 mei 2020 om 22:17

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Snowpiercer (1 seizoen - 2 afleveringen)
Deze scifi-actieserie is pas net begonnen en is één van de series die in Nederland wekelijks wordt aangevuld met één aflevering, dus bingen zit er nog even niet in. Snowpiercer speelt zich zo'n 7 jaar voor de eerdere film af en is eveneens gebaseerd op de Franse comic. Hoofdrollen zijn voor Daveed Diggs (als Layton Wells) en Jennifer Connelly (als Melanie Cavill) en er staan nu twee afleveringen online.


The Last Dance (1 seizoen)
Deze ESPN-docuserie gaat over de Chicago Bulls en dan ook vooral over Michael Jordan. Gelukkig staat de superster niet helemaal centraal, maar de meeste aandacht wordt door de "beste basketballer aller tijden" opgeëist, zoals hij dat ook deed op het veld en tijdens de trainingen. Het is een must voor iedereen die basketbal hoog heeft zitten, zeker als je de tijd van de Bulls en Jordan bewust hebt meegemaakt.


After Life (2 seizoenen)
De komiek Ricky Gervais heeft op Netflix zijn eigen show met After Life. Hij speelt Tony die zijn leven compleet ziet veranderen als zijn vrouw plotseling komt te overlijden. Hij slaat zijn eigen weg in, maar dat is een stuk moeilijker dan hij dacht. Zeker doordat zijn naasten denken dat hij "gered" moet worden.


Lees meer over: The Last Dance, Snowpiercer, After Life

Populair nieuws