search
'Immens sterke 'Watchmen' moet een tweede seizoen krijgen'
Series / Nieuws

'Immens sterke 'Watchmen' moet een tweede seizoen krijgen'

Als het aan maker Damon Lindelof ligt, komt er sowieso nog een seizoen!

Damon Lindelof wil graag dat HBO een tweede seizoen van Watchmen maakt. Zelf weet hij niet wat hij ermee moet, maar hij ziet het wel zitten om iemand anders ermee aan de slag te laten gaan.

Lindelof vertelde in het verleden al eens dat hij niet weet hoe de serie verder moet. Er was een goed eerste seizoen te zien, dat ook goed ontvangen werd en sterke kijkcijfers scoorde. Maar een tweede seizoen had hij niet direct bedacht.

Lees ook: Maakt Damon Lindelof (Watchmen) de volgende Star Wars?

Nieuwe reeks
"Ik probeer me heel erg te houden aan wat Alan Moore en Dave Gibbons zeiden. Zij hebben de oorspronkelijke Watchmen-comics echt bedacht als twaalf nummers. En niet meer dan dat. Ik denk dat Zack Snyder het goed heeft gedaan, toen hij daar een film van maakte," begon Lindelof. "Daarna hebben wij onze negen afleveringen gemaakt. Daar waren er dertig jaar voor nodig. Hopelijk duurt het niet nog eens dertig jaar."

Lees ook: 'Watchmen'-bedenker: "Ik zou willen dat ik een idee had voor een 2e seizoen"

Wat Lindelof betreft komt er straks nog een seizoen. "Ik denk dat er meer Watchmen moet komen en snel ook. Maar ik denk dat ik het niet moet doen, tenzij ik echt heel precies weet wat ik ermee wil."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen