search

Ons nieuws van donderdag 28 augustus 2014

Uitgelicht: gloednieuwe on-demanddienst NLziet
Series / Nieuws

Uitgelicht: gloednieuwe on-demanddienst NLziet

ST neemt deze gloednieuwe on-demanddienst onder de loep en zoekt naar de 5 unieke kenmerken.

Eind vorig jaar kondigden RTL, SBS en de NPO een unieke samenwerking aan. Ons televisielandschap is namelijk ingrijpend aan het veranderen en daarom sloegen deze drie zendergroepen de handen ineen om ons, de kijker, tegemoet te komen. Het kerstkindje werd gedoopt NLziet en geeft toegang tot series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van deze grote Nederlandse zenders. Serietotaal neemt deze gloednieuwe on-demanddienst onder de loep en zoekt naar de 5 unieke kenmerken waarmee NLziet zich van alle andere onderscheidt.

1. Hollands glorie
NLziet biedt al het goede van RTL, SBS en de Nederlandse Publieke Omroep. Dat aanbod bestaat momenteel uit 2.938 programma's, series en films (30.942 afleveringen!) die samen goed zijn voor 12.260 uur kijkplezier. Ook exclusieve films en series als Intouchables en Agents of S.H.I.E.L.D. zijn er gewoon te vinden. Uiteraard is alles te bekijken via smartphone, tablet en laptop. Ondersteuning voor je Smart-TV middels Chromecast is al mogelijk en wordt steeds beter.

2. Snelle beschikbaarheid en voorruit kijken
Wachten is irritant. Op NLziet zijn de meeste uitzendingen al binnen vijf minuten na uitzending beschikbaar en in sommige gevallen zijn er programma's vooruit te kijken. Bovendien kun je ook een enorme berg aan programma's of series tot een jaar terugkijken. Dit in tegenstelling tot veel andere diensten, zoals veel digitale TV abonnementen, waar dit vaak maar 7 tot 14 dagen is.

3. Overzichtelijk
Je hoeft niet meer moeilijk te doen om je favoriete programma's te kunnen kijken, alles is gewoon beschikbaar via één portal. Geen gedoe meer met verschillende zenders, sites, apps etc. om iets te bekijken. Alles lekker overzichtelijk en knus bij elkaar. En dankzij de slimme zoekfunctie zijn programma's makkelijk te vinden.

4. Lage kosten, hoge kwaliteit, enorm aanbod
Je betaalt een vast bedrag per maand en krijgt in ruil daarvoor toegang tot een enorm aanbod aan content. Ook hoef je hierdoor niet meer los af te rekenen per programma.

5. Geen reclame en Alerts
Uiteraard is NLziet reclamevrij en kun je pauzeren op de momenten waarop het jou het beste uitkomt. Daarnaast zijn er de zogenaamde 'slimme alerts'. Deze geven je een notificatie zodra een nieuwe aflevering van je favoriete serie online is.

Dus 5 prima redenen om NLziet serieus onder je 'eigen loep' te leggen. De eerste maand is gratis, daarna zijn de kosten €7,95 p/m maar je kunt op elk moment weer opzeggen. Proberen maar!


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op Lucy Lawless in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' seizoen 2
Series / Foto's

Eerste blik op Lucy Lawless in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' seizoen 2

Ze speelt de rol van agent Isabelle Hartley in het nieuwe seizoen.

In juli werd onthuld dat niemand minder dan Lucy Lawless (Xena: Warrior Princess) een rol zal spelen in het tweede seizoen van Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. Op San Diego Comic-Con werd daarna bevestigd dat ze de rol zal spelen van agent Isabelle Hartley. Marvel Entertainment is nu zo aardig geweest om ook de eerste foto van Lawless als Hartley vrij te geven. Je kunt de foto hieronder bekijken!

De hoofdrollen in Agents of S.H.I.E.L.D. zijn weggelegd voor Clark Gregg als Agent Phil Coulson, Ming-Na Wen als Agent Melinda May en Brett Dalton als Agent Grant Ward.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rila Fukushima vervangt Devon Aoki als Katana in 'Arrow'
Series / Nieuws

Rila Fukushima vervangt Devon Aoki als Katana in 'Arrow'

De actrice was vorig jaar nog te zien in The Wolverine.

Actrice Rila Fukushima (The Wolverine) heeft Devon Aoki vervangen in de rol van Tatsu Yamashiro, alias Katana. Ze zal te zien in het derde seizoen van de populaire serie Arrow.

Katana, een vaardige martial artist, heeft haar naam te danken aan het dodelijke zwaard dat ze hanteert. In het zwaard schuilen de zielen van al haar slachtoffers, waaronder die van haar echtgenoot. Het is nog niet duidelijk of dit bovennatuurlijke aspect van het personage ook aan bod komt in de serie, maar we weten wel dat ze een belangrijke rol speelt in de flashback-sequenties van Oliver in het nieuwe seizoen. In de strip wordt het personage niet alleen geassocieerd met de Birds of Prey, maar ook met Batmans The Outsiders.

De reden van Aoki's vertrek is onbekend. Ze werd ook al vervangen in de film Sin City: A Dame to Kill For, waarin Jamie Chung nu de rol van Miho speelt.

Het derde seizoen van Arrow gaat op 8 oktober van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De toekomst begint in trailer 'The Flash'
Series / Trailer

De toekomst begint in trailer 'The Flash'

Grant Gustin is werkelijk pijlsnel.



Er is weer een nieuwe trailer vrijgegeven van DC-serie The Flash. Daarin zien we wat nieuwe beelden van Grant Gustin als Barry Allen / The Flash. Zijn leven als normale detective verandert drastisch als hij door een ongeluk in S.T.A.R. Labs superkrachten krijgt.

In eerste instantie is hij blij met zijn nieuwgevonden krachten, maar Barry komt er al snel achter dat hij niet het enige meta-mens was, dat ontstond door de explosie van de deeltjesversneller. En niet iedereen gebruikt zijn krachten voor het goede. In de maanden na het incident zijn er veel mensen verdwenen, onverklaarbare sterfgevallen en andere vreemde fenomenen gespot in de stad. Barry heeft nu een nieuw levensdoel "“ zijn snelheidskracht gebruiken om de onschuldigen te beschermen, terwijl hij zijn queeste om de moord op zijn moeder nooit opgeeft, evenals de missie om zijn vaders naam te zuiveren. Voor nu, weten enkel een paar dichte vrienden dat Barry letterlijk de snelste man op Aarde is, maar het zal niet lang duren voordat de hele wereld weet wat Barry Allen is geworden… The Flash!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Steven Moffat over vierde seizoen 'Sherlock'
Series / Nieuws

Steven Moffat over vierde seizoen 'Sherlock'

Het wordt beter dan het derde seizoen, denkt hij.

Direct na de uitreiking van de zesenzestigste Emmy Awards, ging showrunner Steven Moffat in op wat we mogen verwachten van het vierde seizoen van Sherlock. De serie won overigens drie prijzen tijdens de uitreiking en had daarvoor al vier prijzen gewonnen bij de Creative Arts ceremony.

Moffat hintte er allereerst naar dat de opnames van het nieuwe seizoen in januari van 2015 van start zullen gaan. Dit nieuwe seizoen moet volgens hem nog veel beter worden dan het derde. "We hebben plannen om het nog beter te doen," vertelde Moffat. "En ik denk dat ons plan echt allesverwoestend is. We lieten de cast bijna huilen toen we hen over het plan vertelden. Eerlijk gezegd, waren Mark [Gatiss] en ik echt super enthousiast toen we het bedachten. Waarschijnlijk nog enthousiaster dan ooit."

Wanneer de afleveringen uit zullen komen wilde Moffat niet vertellen. "Dat is aan de BBC. Ik ben hun loyale dienaar. En ik doe gewoon wat ze van me vragen." Als dat is om terug te blijven keren voor de serie wil hij dat wel: "Het is ongewoon, Sherlock. We zullen terug blijven keren."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ashton Kutcher is de best betaalde tv-acteur
Series / Nieuws

Ashton Kutcher is de best betaalde tv-acteur

En wie waren de andere best betaalde acteurs op de toplijst van Forbes?

Ondanks dat de The Big Bang Theory-acteurs nu een zeer lucratief contract hebben gesloten, is het Ashton Kutcher die bovenaan de lijst van de best betaalde tv-acteurs van Forbes staat. Volgens het zakenblad, dat elk jaar een toplijst maakt met de best betaalde acteurs en actrices in films en televisie, kreeg Kutcher voor Two and a Half Men zo'n 26 miljoen dollar betaald.

Kutchers collega Jon Cryer in de serie is de nummer twee op de lijst, samen met NCIS-acteur Mark Harmon. De twee waren het afgelopen jaar allebei goed voor ongeveer 19 miljoen dollar.

Op de derde plaats staat dit jaar Neil Patrick Harris, die het goed deed met zijn rol in How I Met Your Mother. Daarvoor kreeg hij zo'n 18 miljoen dollar betaald. Hij staat daarmee en flink stuk boven acteurs Patrick Dempsey (Grey's Anatomy) en Kevin Spacey (House of Cards), die beiden ongeveer 16 miljoen dollar overgeschreven kregen.

Daarna is het de beurt aan Tim Allen, die 15 miljoen dollar op zijn bankrekening bijgeschreven zag worden. Simon Baker kreeg 13 miljoen dollar overgeboekt en Jim Parsons, die we kennen van The Big Bang Theory, was goed voor 12 miljoen dollar. De tiende plek is tot slot een gedeelde, door Jason Segel en Johnny Galecki. Zij waren beiden goed voor elf miljoen dollar.

1. Ashton Kutcher: 26 miljoen dollar
2. John Cryer: 19 miljoen dollar
-. Mark Harmon: 19 miljoen dollar
4. Neil patrick Harris: 18 miljoen dollar
5. Patrick Dempsey: 16 miljoen dollar
-. Kevin Spacey: 16 miljoen dollar
7. Tim Allen: 15 miljoen dollar
8. Simon Baker: 13 miljoen dollar
9. Jim Parsons: 12 miljoen dollar
10. Jason Segel: 11 miljoen dollar
-. Johnny Galecki: 11 miljoen dollar

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.