Slecht nieuws voor Marvel-fans en Disney+-abonnees

Slecht nieuws voor Marvel-fans en Disney+-abonnees

Er zouden minder afleveringen verschijnen dan je wellicht gedacht zou hebben.

Jim Pedd, 4 juni 2020 om 09:10

Het coronavirus heeft grote impact op heel wat filmproducties. Zo dus ook op de series die Marvel Studios maakt voor streamingdienst Disney+. Nu horen we dat er mogelijk minder afleveringen komen dan eerder gedacht werd.
Grace Randolph, die vaker goed zit met dit soort geruchten, stelt nu dat er misschien maar halve seizoenen komen voor series als WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki. Disney+ zou bedacht hebben om halve seizoenen uit te brengen om toch wat originele content naar kijkers te kunnen brengen.

Lees ook: 'X-Men'-karakter Quicksilver te zien in Disney+ serie 'WandaVision'?

Nieuwe content
De anonieme bronnen van Randolph melden dat er gekeken wordt naar nieuwe content voor op Disney+. Het zou de gedachte zijn om vooral Marvel tot te voegen. Er is dit jaar namelijk niets Marvel-gerelateerds nieuw op weg naar de streamingdienst. En omdat studio’s nog niet begonnen zijn met het opstarten van hun producties, gaat dat voorlopig nog even duren.

Lees ook: 'WandaVision' van Marvel op Disney+: Dit moet je weten

Het lijkt er daarom op dat het gerucht van Randolph - hoewel we het met een korrel zou moeten nemen - een kern van waarheid zou kunnen omvatten.

Bron: Grace Randolph

Lees meer over: Marvel Studios, Disney Plus, Loki, WandaVision, Falcon and the Winter SOldier

Populair nieuws