'Batwoman' gaat zo om met het vertrek van Ruby Rose

Batwoman gaat zo om met het vertrek van Ruby Rose

Er komt geen nieuwe Kate Kane, maar een heel ander personage straks.

Jim Pedd, 4 juni 2020 om 10:14

Batwoman-actrice Ruby Rose stapt na één seizoen op. Het was nog niet zeker wat The CW van plan was om te doen met haar personage, Kate Kane. Nu horen we dat Kate Kane straks niet meer terugkeert.
The Hollywood Reporter meldt dat The CW het personage niet opnieuw gaat casten. Het verhaal is juist dat er gekozen wordt voor een ander personage. Dat betekent dat er dus nu iemand anders naar Batwoman komt die de rol van de Scarlet Knight op zich neemt. En iemand die dus niet Kate Kane heet.

Lees ook: Ruby Rose stopte geheel onverwacht met 'Batwoman': nu vertelt ze waarom

Niet de enige
Kate Kane is in de comics lang niet de enige die Batwoman was. Bijna vijftig jaar voordat Kate debuteerde (in 2005), wat Kathy Kane de eerste superheld die deze alias gebruikte. Dat was al in 1956 het geval en duurde jaren. Aangezien haar naam zo erg lijkt op die van Kate, zou het kunnen dat er niet gedacht wordt om deze dame te kiezen maar dat er een heel ander personage bedacht wordt.

Lees ook: ''Batwoman' is straks de nieuwe 'Arrow''

Rose vertrok volgens de verhalen uit Batwoman omdat ze niet kon wennen aan het leven in Vancouver, waar de serie opgenomen wordt. Ook zou ze zich overweldigd voelen door de hoeveelheid werk die komt kijken bij het leiden van een televisieserie.

Bron: THR

Lees meer over: Batwoman, The CW, Ruby Rose

Populair nieuws