Nieuw op Netflix: De epische serie 'Vikings' seizoen 6!

Nieuw op Netflix: 'Vikings' seizoen 6

De eerste 10 afleveringen van het zesde seizoen staan vanaf morgen op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 4 juni 2020 om 23:14

Heb jij de eerste vijf seizoenen van de serie Vikings al achter de kiezen? In dat geval is er goed nieuws, want de eerste afleveringen van het zesde seizoen staan vanaf morgen, 5 juni op Netflix!
De eerste 10 afleveringen van het zesde seizoen van Vikings zijn nu reeds te bekijken op Ziggo Movies & Series. Ziggo heeft namelijk de rechten in handen op de reeks waardoor zij als eerste in Nederland nieuwe afleveringen mag uitzenden. Echter mag ook Netflix de nieuwe afleveringen na een bepaalde periode aan haar streamingdienst toevoegen. Morgen, vrijdag 5 juni verschijnen dan ook de eerste 10 afleveringen van het zesde seizoen op de streamingdienst.

Lees ook: Is dit hoe 'Vikings' straks verder gaat?

Nog 10 extra afleveringen
Het zesde seizoen van Vikings zal overigens in totaliteit uit 20 afleveringen bestaan. Dit betekent dat er nog eens 10 extra afleveringen aan zitten te komen. Wanneer dat precies het geval zal zijn is nog niet bekend gemaakt. Eerst moeten de afleveringen immers nog in de Verenigde Staten worden uitgezonden terwijl in Nederland dan Ziggo nog eens tijdelijk het alleenrecht krijgt om de afleveringen uit te zenden.

Verwacht wordt dan ook dat de resterende 10 afleveringen niet meer dit jaar op Netflix zullen verschijnen... tenzij misschien richting het jaareinde.

Vikings geniet een zeer aanzienlijke populariteit. Op IMDB heeft de serie tot dusver dan ook een score van 8,5/10. Ben jij ook al benieuwd naar wat het zesde seizoen van deze reeks allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

De eerste 10 afleveringen van het zesde seizoen van Vikings zijn in ieder geval vanaf morgen, vrijdag 5 juni 2020 te bekijken op Netflix.


Lees meer over: Vikings, Vikings seizoen 6, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Vikings

Populair nieuws