Gruwelijke trailer 'Lovecraft Country' van HBO!

Gruwelijke trailer 'Lovecraft Country' van HBO!

Werkelijkheid ontmoet fictie vol monsters in de nieuwste grote HBO-serie, van J.J. Abrams.

Bram de Groot, 04-06-2020 16:33

Gruwelijk blijven de beelden hoe mensen met een donkere huidskleur worden behandeld in het zuiden van de Verenigde Staten. Nu wordt dit in de serie Lovecraft Country gekoppeld aan monsters en fictie. Een vreemde combinatie dat zomaar goed bekeken zou kunnen gaan worden.
Hieronder zie je een nieuwe trailer voor de serie van HBO die gebaseerd wordt op het gelijknamige boek uit 2016 van Matt Ruff. De eerste aflevering "A History of Violence" debuteert in augustus.


Lovecraft Country is onder meer geproduceerd door bedenker Misha Green en J. J. Abrams en Jordan Peele. De serie laat een verhaal zien rond het personage Atticus Black, gespeeld door Jonathan Majors, die samen met zijn vriendin Letitia (Jurnee Smollett-Bell) en zijn oom George (Courtney B. Vance) door het racistische Amerika van de jaren 50 reist.

Lees ook: Nieuwe castleden voor HBO-serie 'Lovecraft Country'

Ze zoeken naar de verdwenen ouders van Black maar krijgen onderweg te maken met heel wat racistische zuiderlingen. En mocht dit nog niet erg genoeg zijn; mysterieuze monsters hebben het op de drie gemunt.

Bron: HBO

Lees meer over: JJ Abrams, Jordan Peele, Jonathan Majors, Lovecraft Country

Populair nieuws