Kansen 'The Big Bang Theory'-reünie zijn klein (maar niet uitgesloten!)

(Voorlopig) geen reünie van 'The Big Bang Theory'

Heel veel fans hopen dat er een reünie komt van 'The Big Bang Theory', maar die kans lijkt toch echt erg klein...

Geoffrey Ketels, 4 juni 2020 om 19:07

Maar liefst twaalf jaar lang was The Big Bang Theory te zien op de televisie. Het einde kwam echter nog veel te vroeg. Heel wat fans wilden graag hebben dat de serie nog verder door bleef gaan, maar daar kon geen sprake meer van zijn. Nu wordt duidelijk dat ook de kansen op een reünie erg klein zijn.
Het was actrice Mayim Bialik die in de serie de rol van Amy vertolkt die in een recent interview heeft aangegeven dat er van een mogelijke reünie op dit ogenblik nog helemaal geen sprake kan zijn. "Er zijn een aantal zaken erg kenmerkend voor deze industrie. Zo is er het feit dat iedereen andere jobs heeft en dat er ook nog heel wat andere zaken meespelen. Op dit ogenblik werken Jim Parsons (Sheldon in de serie) en ik terug samen aan een productie genaamd 'Call Me Kat'. Een reünie van The Big Bang Theory is dan ook het laatste waar we nu mee in onze gedachten zitten."

Lees ook: 'The Big Bang Theory'-babe Kaley Cuoco is een heldhaftige konijnenredder!

Sowieso te vroeg
"We moeten er rekening mee houden dat er ongelofelijk veel juridische zaken bij zo'n reünie komen kijken. Los van dit gegeven denk ik dat het ook gewoon nog veel te vroeg is om reeds over een reünie te praten."

Ondanks bovenstaande hoopt Mayim Bialik dat de serie in een bepaalde vorm kan blijven voortbestaan, hetzij dan uiteraard in een iets andere vorm. "Misschien kan er wel worden gekeken in de richting van een geanimeerde versie?".

Hoe het ook zij, het lijkt vast te staan dat fans niet hoeven te hopen op een snelle reünie van hun favoriete serie.

Lees meer over: The Big Bang Theory, serie, series, Mayim Bialik

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws