'The Big Bang Theory'-babe Kaley Cuoco is een heldhaftige konijnenredder!

Kaley Cuoco is een heldhaftige konijnenredder!

Kaley noemt het luxe onderkomen van haar konijntjes 'The Hippity Hop House'

Door redactie, 25 maart 2020 om 10:06

Kaley Cuoco heeft op haar Instagram onthuld dat ze twee reddingskonijnen in haar garage opvangt. Net als iedereen zit The Big Bang Theory-ster thuis. Tot grote vreugde van haar fans heeft dit ertoe geleid dat ze ook veel tijd op sociale media doorbrengt en een kijkje geeft in haar nieuwe huis.
"Voor de miljoenste keer, ik ben geen konijnen expert", aldus Cuoco. "Ik ben geen dierenarts. Ik geef niet het advies dat iedereen dit moet doen. Dit werkte gewoon voor mij en mijn twee schattige konijnen."

Lees ook: Nieuw op Netflix: Twaalfde en laatste seizoen van 'The Big Bang Theory'!

Cuoco onthulde dat ze het huis van haar konijnen 'The Hippity Hop House' noemt. In plaats van een kooi of een groot houten hok, wonen Kaley's konijnen in een kleine glazen kas. Ze komen verder niks tekort, met een kattenbak, een paar hokken met twee verdiepingen met trappen en een paar buizen om doorheen te springen.Kaley Cuoco’s 'verwende' huisdieren krijgen onder andere boerenkool en wortels om te snacken. Ze vertelde ook een paar dingen die ze heeft geleerd over het verzorgen van konijnen. Volgens de actrice geeft fruit haar konijnen diarree en het is eigenlijk slecht om de dieren te vaak wortels te geven vanwege het suikergehalte in de groenten. Gelukkig is het favoriete eten van haar konijnen koriander.

Toen ze de konijnen adopteerden was de actrice behoorlijk emotioneel, zoals te zien op de Instagram van haar man Karl Cook.Lees ook: Jim Parsons blij met einde 'The Big Bang Theory'

Bron: Inquisitr

Lees meer over: Kaley Cuoco, The Big Bang Theory, Instagram

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws