search
Gaan we deze held weer terugzien in 'Star Trek: Discovery'?
Series / Nieuws

Gaan we deze held weer terugzien in 'Star Trek: Discovery'?

Na Captain Pike en Spock, zou er zomaar nog iemand terug kunnen keren.

Acteur Jason Isaacs was in het eerste seizoen van Star Trek: Discovery te zien als Gabriel Lorca. Hij was in eerste instantie de kapitein van de Discovery. Tot men erachter kwam dat hij Mirror Lorca was, een schurk.

Het lot van Prime Lorca is nog altijd niet bekend. Dat laat de mogelijkheid open dat hij terugkeert. En Isaacs ziet dat wel zitten. "Waar is Prime Lorca? Ik geef toe dat we gesprekken voeren. Het is niet zo dat zodra Mirror Lorca dood ging, fans niet om Prime Lorca vroegen, maar er moet echt een goed verhaal zijn," vertelde Isaacs.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 brengt een nieuwe grens

Terugkeer kan
"Weet je, we hebben Pike zelfs al gezien! We weten hoe hij is. We hebben hem gezien en hij is fantastisch. We weten alleen niet wie Prime Lorca is. Als hij de neef van Mirror Lorca is, een beetje Frank Spencer-achtig, dan wil niemand tijd met hem doorbrengen."

Lees ook: 'CBS maakt 'Star Trek: Enterprise' met James T. Kirk!'

Maar Isaacs heeft daar ook al een idee voer: "Hij moet net zo interessant zijn. En gedurfd. Je moet een schip voor hem vinden en een reden om hem terug te brengen. En dus praten we erover. En als we iets bedenken dat echt geweldig is, dan ben ik meer dan bereid om mezelf weer uit te hongeren en weer in dat uniform te passen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen