search
3 keigoede series die nu gewoon op Netflix staan!
Series / Featured

3 keigoede series die nu gewoon op Netflix staan!

Het zijn dikke vette aanraders: deze series op Netflix wil je niet missen!

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Kalifat (1 seizoen)
Deze Zweedse serie verscheen voor het eerst op de zender SVT Play, begin 2020. En het was een succes. Je volgt Fatima, een agent van de Zweedse veiligheidsdienst, die een tip krijgt dat er in Zweden een terreuraanslag wordt gepland. Er zijn acht afleveringen en mogelijk volgt er een tweede seizoen.



The Spy (1 seizoen)
In deze miniserie uit 2019 zie je een topprestatie van Sacha Baron Cohen die je kent van typetjes als Ali G en Borat. Maar deze man heeft meer in zijn mars en dat laat hij zien in The Spy. Hij speelt een Mossad-undercoveragent die in Syrië achter de plannen van een aanval op Israël moet komen.



Unorthodox (1 seizoen)
Deze originele Netflix-miniserie is van Duits-Amerikaanse makelaardij en is een gebaseerd op de autobiografie Unorthodox: The Scandalous Rejection of My Hasidic Roots uit 2012 van Deborah Feldman. De vooral Jiddisch gesproken serie laat zien hoe het 19-jarige Joodse meisje Esty een ultraorthodoxe gemeenschap ontvlucht. Maar haar man reist achter haar aan om haar terug te halen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen