search
Controversiële Netflix-serie '13 Reasons Why' krijgt mogelijk een opvolger!
Series / Nieuws

Controversiële Netflix-serie '13 Reasons Why' krijgt mogelijk een opvolger!

Volgens de hoofdrolspeler van de serie zou er zomaar een spin-off kunnen verschijnen...

Geoffrey Ketels
Het laatste seizoen van de hitserie 13 Reasons Why is ondertussen op streamingdienst Netflix verschenen. Dat is slecht nieuws voor de fans... of toch niet helemaal? Het lijkt er namelijk naar uit te zien dat er zomaar een spin-off van de reeks zou kunnen verschijnen.

Vanaf het begin was de serie 13 Reasons Why behoorlijk controversieel. Dit niet in het minst omwille van de nogal expliciete verkrachtingsscènes die er deel van uitmaakten. Toch bleef de serie erg populair waardoor menig aantal fans met een triest gevoel naar de eind aftiteling hebben gekeken.

Met het einde van het vierde seizoen komt immers ook een einde aan het verhaal van Clay Jensen, in de serie gespeeld door Dylan Minnette. Toch maakt deze laatste zich sterk dat er in de toekomst zomaar een spin-off voor de serie zou kunnen verschijnen.

Mogelijke spin-off
Minnette heeft zich in een recent interview uitgelaten over het mogelijks verschijnen van een spin-off van 13 Reasons Why. Tijdens het interview liet de acteur optekenen dat zo'n spin-off op dit ogenblik nog niet in de maak is, maar perfect mogelijk zou zijn. Op de vraag of zijn personage dan ook in die spin-off te zien zou zijn wist de acteur nog geen antwoord te geven.

Heb jij het laatste seizoen van 13 Reasons Why nog niet gezien? Dan kan je dat vanaf nu doen op streamingdienst Netflix!

Lees ook: Nieuw op Netflix: Het vaarwelseizoen van '13 Reasons Why'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen