Actrice zegt 'Legends of Tomorrow' vaarwel

Ze neemt afscheid van de serie met een uitgebreid bericht dat ze op sociale media schreef.

Jim Pedd, 10 juni 2020 om 09:46

Actrice Maisie Richardson-Sellers was sinds het tweede seizoen van Legends of Tomorrow een vaste aanwezige op de Waverider. Maar de actrice stopt nu met de serie om zich te richten op nieuwe kansen.
Gisteren plaatste Sellers een bericht op haar Instagram, waar ze kijkers bedankt voor de afgelopen vier jaar. “Ik vond elk moment waarop ik Amaya en Charlie tot leven mocht brengen de afgelopen vier jaar fantastisch”, begon ze.

Lees ook: En weer neemt 'Legends of Tomorrow' afscheid van een bekend personage

Enorm bedankt
“De serie heeft de meest bijzondere crew die je maar zou willen. Zelfs ondanks de enorm lange uren, zorgden jullie ervoor dat ik kon blijven glimlachen en dankzij jullie waren we een familie. De schrijvers en het post-productieteam, de wereld die jullie hebben gemaakt is ongelofelijk. Dank voor de risico’s die jullie durfden te nemen, jullie levendige voorstellingsvermogen en passie. Alles wat jullie doen is fenomenaal. En bedankt aan de fans voor jullie vriendelijkheid, openheid en vrijgevigheid. Jullie zijn een enorme inspiratie. Bedankt allemaal.”Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Maisie Richardson Sellers

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws