search
Klaagt Disney agenten die het 'The Punisher'-logo dragen aan?
Series / Nieuws

Klaagt Disney agenten die het 'The Punisher'-logo dragen aan?

Het is de vraag of Disney dit nog lang tolereert gezien het debat rond de Black Lives Matter-beweging.

Disney zou overwegen om een aantal agenten voor de rechter te slepen. Er zijn Amerikaanse agenten die het logo van The Punisher op hun uniform dragen. Op die manier willen ze laten zien dat ze verenigd staan tegenover de protesteerders die sinds de moord op George Floyd de straten op gaan voor gelijkheid.

Er zijn heel wat foto's te vinden van Amerikaanse politieagenten die het Punisher-logo op hun uniform dragen en het opnemen tegen vredige protesteerders. Dat staat niet heel mooi voor Marvel en Disney, die samen zo'n 5 miljoen dollar hebben toegezegd voor de Black Lives Matter-beweging.

Lees ook: Producent verwacht einde 'The Punisher'

Aanklacht indienen
Fans vragen nu van Disney om de politieagenten die het logo van The Punisher dragen, aan te klagen zodat zij dit logo niet langer mogen dragen. Schrijvers van diverse van de Punisher-comics zijn het daar helemaal mee eens.

Lees ook: Tweede seizoen 'The Punisher' waarschijnlijk het laatste...

Zo stelt een van de bedenkers van het personage, Gerry Conway: "Wat betreft het debat over de vraag of het logo van de Punisher kan staan als symbool voor gerechtigheid, ik denk dat het een open vraag is. Waar het niet voor mag staan, is onderdrukking."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen