Nieuw op Netflix: De spannende zombieserie 'Reality Z'!

Deze nieuwe zombieserie zal je ongetwijfeld meermaals op het puntje van je stoel doen belanden...

Geoffrey Ketels, 11 juni 2020 15:50

Netflix heeft een nieuwe zombieserie toegevoegd genaamd Reality Z. Het betreft een serie van Braziliaanse bodem waarvan de trailer ons het beste doet vermoeden!
Reality Z is een horrorserie welke is gebaseerd op de Britse serie Dead Set. De serie vertelt het verhaal van een zombie-uitbrak die plaatsvindt tijdens het uitzenden van een populaire reality show. De zombie-uitbraak vindt plaats in het Braziliaanse Rio de Janeiro en dwingt de productie en de cast om zich schuil te houden in de filmstudio. Al snel wordt duidelijk dat de directeur van die filmstudio van het moment gebruik wil maken om wat extra geld te verdienen...

Dead Set
Reality Z werd aangekondigd op 24 april 2019 door de maker van Dead Set, namelijk Charlie Brooker. Hij is bovendien ook als executive producer betrokken bij Reality Z. De aankondiging gebeurde op het Rio2C evenement. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen.

Ben jij ook benieuwd naar wat deze spannende zombieserie allemaal voor jou in petto heeft? Bekijk ze dan vanaf nu op Netflix! Wie alvast een voorsmaakje wil van al dat zombiegeweld kan de onderstaande trailer even bekijken!


Lees meer over: Reality Z, zombieserie, serie, series, zombies, Netflix

Populair nieuws