We gaan eindelijk leren we meer over die mysterieuze 'Witchers'

Meer Witchers in tweede seizoen 'The Witcher'

Dat is goed nieuws, want eindelijk leren we meer over de mysterieuze Witchers.

Jim Pedd, 18 juni 2020 om 12:08

Als straks in 2021 het tweede seizoen van The Witcher te zien is, brengt dat een heel gaaf nieuw element met zich mee. Volgens showrunner Lauren Schmidt Hissrich, mogen we ons voorbereiden op de komst van meerdere Witchers.
Het eerste seizoen bood ons maar twee Witchers. We hadden Geralt of Rivia, maar ook de collega Remus, die snel dood ging. Maar het tweede seizoen brengt er meer en gaat Geralt zelfs terugbrengen naar zijn roots.

Lees ook: Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2 moet minder verwarrend worden

Meer Witchers
In het tweede seizoen gaan we in elk geval de mentor en vaderfiguur van Geralt, Vesemir, ontmoeten. “Waarschijnlijk is mijn favoriete toevoeging aan het tweede seizoen, de komst van meer Witchers. In het eerste seizoen heb je alleen Geralt en is hij ons voornaamste voorbeeld van een Witcher.”

Lees ook: 'The Witcher' komt met nieuwe versie populair nummer

Er zijn er meer: “En je hebt natuurlijk nog een Witcher, Remus, die je in aflevering drie ontmoet en heel snel dood gaat. Dus dit is voor ons echt een manier om Geralt terug naar zijn roots te brengen en te leren waar hij vandaan komt en wat zijn verhaal en zijn gevoel voor familie is.”

Bron: Collider

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Geralt of Rivia, Remus, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws