search

Ons nieuws van donderdag 18 juni 2020

Spectaculaire eerste trailer nieuwe Netflix fantasy-serie 'Cursed'!
Series / Nieuws

Spectaculaire eerste trailer nieuwe Netflix fantasy-serie 'Cursed'!

Fantasy-fans opgelet! 'Cursed' lijkt een serie om in de gaten te houden.

Het lijkt er op dat Cursed dé nieuwe fantasy-serie van Netflix gaat worden. In de trailer is Katherine Langford te zien, bekend van 13 Reasons Why, in epische slow-motion gevechtsscènes.

Cursed is gebaseerd op het werk van Frank Miller en is een nieuwe interpretatie van de legendes van Arthur. Het verhaal wordt verteld door de ogen van Nimue, een jonge vrouw met een bijzondere gave.

Lees ook: Netflix deelt nieuwe beelden van fantasy-serie 'Cursed'

Moderne thema's
Cursed is een coming-of-age verhaal met thema's die lijken op de moderne wereld, zoals het verdwijnen van natuur, religieus terreur en oorlog. De bedenkers van het originele verhaal Miller en Tom Wheeler hebben de serie ook geschreven en produceren ook.

De nieuwe serie met Katherine Langford is vanaf 17 juli te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.



Lees ook: Eerste blik op epische Netflix-serie 'Cursed'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer Netflix-serie 'Warrior Nun' met Thekla Reuten!
Series / Trailer

Trailer Netflix-serie 'Warrior Nun' met Thekla Reuten!

Warrior Nun brengt heel opmerkelijke nonnen op de wereld. Ze hebben één doel: vechten met demonen!

De eerste beelden uit de nieuwe Netflix-serie Warrior Nun zijn beschikbaar via de trailer die gisteren online verscheen. En deze beelden maken één ding duidelijk: ook nonnen kunnen superhelden zijn!

De serie is gebaseerd op de Amerikaanse manga 'Warrior Nun Areala' gestart in 1994, van Ben Dunn en uitgever Antarctic Press. Het verhaal gaat over Ava, gespeeld door Alba Baptista. Zij is een 19 jarige vrouw die wakker wordt in een mortuarium. En dit is nog niet alles. Ze heeft ook uiteenlopende speciale krachten.



Eva the Warrior Nun
Eva krijgt haar bovennatuurlijke superkrachten om de wereld te beschermen tegen kwade demonen en die zijn in bovenstaande trailer duidelijk te zien onder meer in de vorm van een enorm CG-wezen die zo uit een film van DC lijkt te zijn gestapt.

Ook de Nederlandse actrice Thekla Reuten is vanaf 2 juli in de Netflix-serie te zien. In het tiendelige Warrior Nun - opgenomen in Spanje - speelt zij namelijk de Jillian Salvius.

Lees ook: Bizarre, maar spannende serie 'Warrior Nun' komt op 2 juli naar Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The SeX-Men in trailer 'Doom Patrol' seizoen 2
Series / Trailer

The SeX-Men in trailer 'Doom Patrol' seizoen 2

Het tweede seizoen van deze DC-serie moet binnenkort van start gaan.

Je hebt al heel wat vreemde personages met superkrachten voorbij zien komen, maar nu is het tijd voor The Sex-Men in de DC-serie Doom Patrol. Deze verschijnt binnenkort met een tweede seizoen op de Noord-Amerikaanse dienst DC Universe.

Eind deze maand keren opmerkelijke helden als Robot Man en Crazy Jane weer terug. Onderstaande beelden laten heel wat van de slechteriken zien in de serie. We zagen al figuren als Mr. Nobody, Negative Man, Ezekiel en Admiral Whiskers. Nu komen daar minimaal The Candlemaker, Red Jack en Doctor Tyme bij. De SeX-Men komen ander kwaad bestrijden.



De SeX-Men
De SeX-Men is eveneens een merkwaardig groepje helden - net als de Doom Patrol - en zij zijn gespecialiseerd in bovennatuurlijke seksuele situaties. Ja!

Lees ook: Bizarre trailer DC-serie 'Doom Patrol' seizoen 2

En hoe dat uitpakt zie je vanaf 25 juni op DC Universe, als je op een of andere manier toegang zou hebben. De kans is groot dat het seizoen vroeg of laat ook op Amazon Prima staan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zorgt 'Batwoman'-gedoe voor problemen met de Arrowverse-crossover?
Series / Nieuws

Zorgt 'Batwoman'-gedoe voor problemen met de Arrowverse-crossover?

Het lijkt er zomaar op dat het niet meer heel erg soepeltjes gaat bij The CW nu.

Nu Batwoman-actrice Ruby Rose opgestapt is, moet er een nieuwe actrice komen voor de hoofdrol. We weten nu van The CW dat er een nieuwe actrice gezocht wordt die een ander personage dan Kate Kane gaat spelen. Bovendien maakt de verdwijning van Kate Kane voor een groot deel onderdeel uit van de verhaallijn van het tweede seizoen.

Eerder dit jaar werd nog onthuld dat Superman & Lois en Batwoman een crossover zouden maken die Worlds Finest moet heten. Die crossover moet er nu natuurlijk anders uit gaan zien dan gepland, doordat actrice Ruby Rose weg is.

Lees ook: Gerucht: Dit is hoe 'Batwoman' Kate Kane gaat dumpen

Nog in de maak
"We werken er nog aan," aldus The CW-baas Mark Pedowitz. "We hebben het over een crossover van twee uur, met Superman en Batwoman en personages uit verschillende andere series."

Lees ook: Fans 'Batwoman' zijn boos: "Kate Kane moet blijven!"

Die crossover moet het dus wel doen zonder Kate Kane, die tot nu toe te zien was als Batwoman welk personage haar opvolger wordt is nog niet helemaal zeker en dat gaat consequenties hebben voor de crossover.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Interessante theorie verklaart veel over 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Interessante theorie verklaart veel over 'Avatar: The Last Airbender'

We weten nu iets meer over waarom de Fire Nation het voorzien heeft op de Southern Water Tribe.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een interessante nieuwe fantheorie op het internet verschenen over Avatar: The Last Airbender. Een mysterie in de serie is waarom de Fire Lord, Ozai, het voorzien had op de Southern Water Tribe.

Redditer LDM123 suggereert dat de Fire Nation de stam op de Zuidpool constant aanviel, omdat ze dachten dat de nieuwe incarnatie van de Avatar daar geboren zou worden. Hoe zit dat precies? Zoals bekend wordt in de serie lang gedacht dat Aang, de Avatar die een Air Nomad is, dood zou zijn.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix: Dit moet je weten

Nieuwe Avatar
De Avatar-cyclus is gebaseerd op de vier seizoenen. Als een Avatar sterft, wordt de opvolger geboren in de volgende natie. Aang is een airbender en de volgende in de cyclus is een waterbender (in de vorm van Korra). In die zin is het dus niet heel gek dat de Fire Nation zich richt op de Southern Water Tribe, als gedacht wordt dat de Avatar dood is.

Lees ook: Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender' komt er sneller dan je denkt

Als de serie begint is Aang honderd jaar weggeweest en is Katara de laatste waterbender van haar stam. Misschien werd er niet specifiek op haar gejaagd, maar we weten wel dat de Fire Nation het op hen voorzien had.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Falcon and the Winter Soldier' toont klassieke X-Men schurk
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier' toont klassieke X-Men schurk

Deze schurk komt rechtstreeks uit de comics rond Wolverine en de X-Men.

We weten dat The Falcon and the Winter Soldier reist naar het eiland Madripoor. Een nieuwe setfoto laat verder zien dat een klassieke schurk uit de serie waarschijnlijk te zien zal zijn op het eiland.

Het is nog wat te vroeg om te beoordelen hoe de mutanten van de X-Men straks naar het MCU komen. Maar The Falcon and the Winter Soldier gaat hoe dan ook naar de franchise refereren. Daarvoor reist de Disney+-serie naar het eiland Madripoor dat uit de X-Men comics komt.

Lees ook: Marvels 'Falcon and the Winter Soldier': Dit moet je weten over de Disney+ serie

Ogun de schurk
Vandaag horen we via Murphy's Multiverse dat de schurkachtige Ogun mogelijk te zien zal zijn. Hij is een oeroude krijger die in de comics ooit diende als een vaderfiguur voor Wolverine. Hij trainde Wolverine in de martial arts en toen hij eenmaal stierf, leefde zijn ziel voort in het masker dat je op de setfoto kan zien.

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier' maakt personages getraumatiseerd

Dat is nu dus een symbool dat op de rug van wat op een Hells Angel lijkt te zien is. Hieronder de setfoto!


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Vikings: Valhalla': Dit moet je weten
Series / Featured

Netflix-serie 'Vikings: Valhalla': Dit moet je weten

De spin-off van Vikings zit er snel aan te komen en moet in 2021 te zien zijn.

Na zes seizoenen is het verhaal van Vikings voorbij. De History Channel-serie stopt dan, maar de franchise niet. Maker Michael Hirst werkt namelijk aan een spin-off: Vikings: Valhalla.

Natuurlijk is het nu even de vraag wat we eigenlijk allemaal al weten over de nieuwe Netflix-serie. Vandaag vertellen we je alles wat al bekend is.

De makers
Allereerst de makers. Zoals al aangegeven keert Michael Hirst terug als showrunner. Hij moet ervoor zorgen dat Valhalla een beetje de stijl en het gevoel van Vikings vasthoudt. En daarbij krijgt hij de hulp van Jeb Stuart die meeschrijft. Hem kennen we onder meer van de film Die Hard uit 1988.

Het verhaal
De serie speelt zich honderd jaar na de gebeurtenissen in Vikings af. Het einde van de Viking-era is nakend, vooral als het koninkrijk Engeland eindelijk echt succesvol opstaat tegen de invasies uit Scandinavië. De show begint verder vlak na de dood van de koning Edward the Confessor en er zijn drie mannen die een claim leggen op de troon. Dat verandert de toekomst van Engeland voor altijd.

Historische figuren
We weten al van vier historische figuren dat ze een rol krijgen in de serie.
Leif Erikson: De beroemdste Viking. Leif Erikson was een ontdekkingsreiziger, geboren in IJsland. Hij staat bekend als de ontdekker van Amerika, honderden jaren voordat Columbus het continent herontdekte.
Freydis Eiriksdottir: de zus van Erikson. Zij zette een eigen kolonie op in Vinland en leidde een slachting in Groenland waar ze nog altijd om bekend staat.
King Harold Godwinson: de laatste Anglo-Saksische koning in de Engelse geschiedenis. Hij moest het opnemen tegen het leger van William the Conqueror uit Normandië.
William the Conqueror: natuurlijk is ook hij te zien in de serie als grote strijder en de eerste koning van Normandië. Zijn verovering van Engeland leidde tot het einde van de Viking-era.


Castleden
Er zijn nog geen castleden aangekondigd voor de serie. Alle hoofdpersonen uit Vikings zijn in elk geval dood als de serie begint. Enkel Rollo is er een waarnaar sowieso wel verwezen kan worden. William is namelijk een van zijn nazaten.

Hoeveel afleveringen
We weten ook dat de serie 24 afleveringen krijgt. Netflix heeft er daarmee wel erg veel besteld, want normaliter committeert het zich aan acht tot dertien afleveringen per keer.

Wanneer te zien?
Het is nog niet zeker wanneer de serie te zien zal zijn. Netflix mikt op 2021, maar door de coronacrisis lijkt vertraging zeer waarschijnlijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beelden van Netflix-hit 'The Umbrella Academy' seizoen 2!
Series / Foto's

Beelden van Netflix-hit 'The Umbrella Academy' seizoen 2!

De serie gaat snel weer van start met het tweede seizoen op Netflix.

Netflix brengt eind volgende maand het tweede seizoen van The Umbrella Academy uit. Vandaag hebben we voor het eerst foto's gekregen van dit seizoen. Het gaat om zes beelden die je uiteraard onderaan dit artikel kan vinden.

Er wordt al lang reikhalzend uitgekeken naar het tweede seizoen van de serie. Het seizoen debuteert op 31 juli op de streamingdienst en vandaag hebben we voor het eerst beelden van de zeven leden van de Hargreeves-familie. Aan het eind van dat seizoen zagen we hoe Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Seance en The Boy gebruik maakten van hun gezamenlijke krachten om hun zus The White Violin tegen te houden bij de vernietiging van de wereld.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' seizoen 2: dit weten we al

Terug in de tijd
Het plan van de groep bleek niet helemaal te lukken en ze moesten terug in de tijd reizen om de boel te redden. In het laatste shot zagen we hoe iedereen veranderde in hun jongere zelf. Maar ze komen op de een of andere manier weer terug als zichzelf en zullen straks in de jaren zestig met bijbehorende kapsels proberen in te passen in de maatschappij.

Lees ook: Supercoole posters 'Umbrella Academy' S2!

Tussen de foto's zien we verder nog een beeld van de drie schurken die het voorzien hebben op de familie. Veel weten we daar niet over, al horen we dat het "een groep Zweedse moordenaars" is.











Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ferry uit Nederlandse Netflix-hit 'Undercover' krijgt een eigen film
Series / Nieuws

Ferry uit Nederlandse Netflix-hit 'Undercover' krijgt een eigen film

De prequel over Ferry Bouman gaat zich afspelen tijdens het begin van zijn criminele carrière.

Netflix krijgt maar geen genoeg van Ferry Bouman, het personage wat gespeeld wordt door Frank Lammers. Nadat eerder al bleek dat Netflix in ieder geval drie seizoenen van Undercover gaat maken, komt de streaminggigant nu ook met een bijzondere prequel film over Ferry.

De film gaat Ferry heten en zowel Frank Lammers als Elise Schaap zullen in deze prequel te zien zijn. De film speelt zich af in 2006 in Amsterdam, waar Ferry nog aan het begin van zijn criminele carrière staat.

Lees ook: Netflix onthult datum 'Undercover' seizoen 2 met eerste beelden!

'Dan regelen we da efkes'
Netflix maakte op ludieke wijze de prequel film bekend op twitter. Met een flink vloekende Frank Lammers zegt Netflix: "Hedde gullie zin in meer Ferry Bouman of wa? Dan regelen we da efkes."

Het is nog niet bekend wanneer de opnames van de film zullen beginnen of wanneer deze op Netflix te zien zal zijn. Het tweede seizoen van Undercover zal vanaf 6 september te zien zijn.



Lees ook: Grappig: Drugsbaas uit 'Undercover' schreeuwt 'FRIKANDELLEN' in 8 talen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We gaan eindelijk leren we meer over die mysterieuze 'Witchers'
Series / Nieuws

We gaan eindelijk leren we meer over die mysterieuze 'Witchers'

Dat is goed nieuws, want eindelijk leren we meer over de mysterieuze Witchers.

Als straks in 2021 het tweede seizoen van The Witcher te zien is, brengt dat een heel gaaf nieuw element met zich mee. Volgens showrunner Lauren Schmidt Hissrich, mogen we ons voorbereiden op de komst van meerdere Witchers.

Het eerste seizoen bood ons maar twee Witchers. We hadden Geralt of Rivia, maar ook de collega Remus, die snel dood ging. Maar het tweede seizoen brengt er meer en gaat Geralt zelfs terugbrengen naar zijn roots.

Lees ook: Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2 moet minder verwarrend worden

Meer Witchers
In het tweede seizoen gaan we in elk geval de mentor en vaderfiguur van Geralt, Vesemir, ontmoeten. "Waarschijnlijk is mijn favoriete toevoeging aan het tweede seizoen, de komst van meer Witchers. In het eerste seizoen heb je alleen Geralt en is hij ons voornaamste voorbeeld van een Witcher."

Lees ook: 'The Witcher' komt met nieuwe versie populair nummer

Er zijn er meer: "En je hebt natuurlijk nog een Witcher, Remus, die je in aflevering drie ontmoet en heel snel dood gaat. Dus dit is voor ons echt een manier om Geralt terug naar zijn roots te brengen en te leren waar hij vandaan komt en wat zijn verhaal en zijn gevoel voor familie is."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Overtuigende eerste foto Brendan Gleeson als Donald Trump in 'The Comey Rule'-serie!
Series / Foto's

Overtuigende eerste foto Brendan Gleeson als Donald Trump in 'The Comey Rule'-serie!

De doorgewinterde acteur uit films als Braveheart en Gangs of New York ziet er zeer overtuigend uit als de omstreden president.

Showtime heeft de eerste foto van Brendan Gleeson als president Donald Trump in de miniserie The Comey Rule vrijgegeven. Je kunt de (in schaduw gehulde) foto hieronder bekijken. Tevens is onthuld dat de serie pas eind november, dus na de Amerikaanse verkiezingen, zal worden uitgezonden.

In de serie is de hoofdrol van voormalig FBI-directeur James Comey weggelegd voor Jeff Daniels. De serie is gebaseerd op Comey's bestseller A Higher Loyalty, met aanvullend materiaal dat afkomstig is uit diepgaande interviews met een aantal belangrijke betrokkenen. The Comey Rule zal op zeer gedetailleerde wijze laten zien hoe de presidentsverkiezingen van 2016 en de nasleep ervan verliepen. Het is geen biopic, maar vertelt met name het verhaal over de spanningen en botsingen tussen Comey en Trump, twee uiterst machtige figuren.

Een waanzinnige cast
Naast toppers als Daniels en Gleeson in de hoofdrollen, is ook de ondersteunende cast er een om van te smullen. Zo zien we Holly Hunter (als Sally Yates), Michael Kelly (als voormalig FBI-directeur Andrew McCabe), Jennifer Ehle (als Patrice Comey), Scoot McNairy (als Rod Rosentein), Jonathan Banks (als James Clapper), Oona Chaplin (als Lisa Page), Amy Seimetz (als Trisha Andersson), Steven Pasquale (als Peter Strzok), Peter Coyote (als Robert Mueller) en Kingsley Ben-Adir (als voormalig president Barack Obama).

De regie en het script van The Comey Rule zijn in handen van de Oscar genomineerde Billy Ray, die de serie samen met Shane Salerno, Alex Kurtzman en Heather Kadin produceert voor CBS Television.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hitserie '30 Rock' keert terug voor een speciale aflevering!
Series / Nieuws

Hitserie '30 Rock' keert terug voor een speciale aflevering!

Tina Fey keert eenmalig terug met haar onwijs populaire sitcom.

Een van de meest populaire sitcoms van de afgelopen decennia keert eenmalig terug. NBC maakt een speciale aflevering van 30 Rock, die op 16 juli te zien zal zijn.

Zender NBC gebruikt de aflevering om verschillende talenten uit hun stal ook een plek te geven. Met de aflevering probeert NBC dan ook zoveel mogelijk nieuwe adverteerders binnen te halen voor aankomende herfst.

Lees ook: Revival '30 Rock' is ook mogelijk

Wie keren er terug?
De belangrijkste acteurs uit de serie zoals Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Jane Krakowski en Jack McBrayer keren in ieder geval terug. Daarnaast zal NBC de gelegenheid gebruiken om nieuwe talenten te laten zien.

Bedenker van de serie Tina Fey heeft er in ieder geval zin in de opnames: "er zijn maar twee dingen waar we van houden in deze wereld: televisie en iedereen." De special van 30 Rock komt enkele weken nadat NBC met een speciale reünie van Parks and Recreation drie miljoen voor het goede doel had opgehaald.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix dropt nieuwe trailer 'The Politician' seizoen 2
Series / Nieuws

Netflix dropt nieuwe trailer 'The Politician' seizoen 2

Enkele dagen voor de lancering van het tweede seizoen stuurt Netflix een gloednieuwe trailer de wereld in...

Geoffrey Ketels
Nog 2 dagen en we kunnen het tweede seizoen van The Politician bekijken op Netflix. Voorafgaand aan de lancering van dat tweede seizoen heeft Netflix nu een gloednieuwe trailer op de wereld losgelaten.

In het tweede seizoen van The Politician keert de bijzonder ambitieuze student Payton Hobart (gespeeld door Ben Platt) terug. Dit keer focust hij zich op de state senatorial-verkiezingen die worden gehouden in New York. De tegenstanders waar hij het tegen op moet gaan nemen zijn niet van de minste. Het gaat daarbij namelijk om Dede Standish (gespeeld door Judith Light) en Hadassah Gold (Bette Midler).

Spannend tweede seizoen
Er wordt veel verwacht van het tweede seizoen van The Politician en deze gloednieuwe trailer heeft die verwachtingen eigenlijk alleen maar nog verder doen toenemen. Als we afgaan op de inhoud van de trailer staat het tweede seizoen in ieder geval weer garant voor heel wat machtsspelletjes, seks en nog zoveel meer.

Wil jij alvast graag een voorsmaakje hebben van wat het tweede seizoen van The Politician allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de gloednieuwe trailer die hieronder is terug te vinden!



Lees ook: Nieuw op Netflix: 'The Politician' belooft een topper te worden
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre en spannende serie 'Warrior Nun' komt op 2 juli naar Netflix
Series / Nieuws

Bizarre en spannende serie 'Warrior Nun' komt op 2 juli naar Netflix

De losjes op manga gebaseerde serie werd opgenomen op verschillende locaties in het zonnige Spanje...

Geoffrey Ketels
De serie Warrior Nun lijkt op het eerste zicht op een Spaanse productie, maar is dat niet. Wel werd ze opgenomen op verschillende plaatsen in de Spaanse provincie Malaga. Er wordt veel verwacht van deze spannende serie die losjes is gebaseerd op de manga Warrior Nun Arela.

De nieuwe Netflix-serie Warrior Nun werd reeds opgenomen tussen maart en juli 2019. Voor de opnames trok de productie richting het zonnige Spanje, meer bepaald naar de provincie Malaga. Enkele plaatsen waar opnames werden gemaakt zijn Colegiata de Antequera, de Cueva del Tesoro en de Catedral de Málaga.

Manga 'Warrior Nun Arela'
Warrior Nun zal in totaal uit 10 afleveringen bestaan welke vanaf 2 juli zullen verschijnen op Netflix. De serie staat er om bekend losjes gebaseerd te zijn op de manga Warrior Nun Arela. Ze zal dan ook het verhaal vertellen van Ava, een jonge vrouw van 19 die plots wakker wordt in een mortuarium en over speciale krachten blijkt te beschikken. In haar nieuwe leven heeft ze de taak om de wereld te beschermen tegen demonen.

De serie heeft ook een Nederlandse connectie. Het is namelijk de Nederlandse actrice Thekla Reuten die in de huid kruipt van Jillian Salvius. Kijk jij ook al zo uit naar het verschijnen van deze serie? Dan is het dus nog even wachten tot 2 juli!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-theorie over verbanning Zuko
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-theorie over verbanning Zuko

Waarom werd hij eigenlijk verbannen door de Fire Lord, wat als daar een andere reden voor is?

In het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender komen we erachter dat Prince Zuko door zijn vader, Fire Lord Ozai, verbannen is. Hij toonde geen eerbiedigheid voor een generaal. Maar is er mogelijk een andere reden?

In het eerste seizoen van de animatieserie zien we dat Zuko een kwaadaardige jonge kerel is. Die heeft een grote brandwond op zijn gezicht, gekregen door zijn vader. En hij heeft geen eer meer en is voor het leven verbannen. Tot hij tenminste de vermiste Avatar brengt.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix: Dit moet je weten

Andere reden
Een gebruiker op Reddit heeft echter een heel andere theorie. Die denkt dat Zuko verbannen is, zodat zijn nare zus Azula de opvolger van Ozai kan zijn. Daarom zou Ozai zijn zoon bevochten hebben tijdens de Agni Kai, in plaats van de generaal waar Zuko disrespect voor toonde.

Lees ook: Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender' komt er sneller dan je denkt

Door dat te doen kon Ozai ook zijn broer Iroh, de rechtmatige Fire Lord, verbannen samen met zijn zoon. Het is een optie, vooral omdat we er via de comics achter kwamen dat Ozai van plan was zijn zoon te doden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.