Opvallend: Deze 'Riverdale'-actrice verlaat de serie dan tóch niet!

'Riverdale'-actrice verlaat de serie dan toch niet

De actrice keert op haar stappen terug en zal toch gewoon te zien zijn in het vijfde seizoen van de reeks...

Geoffrey Ketels, 15 juni 2020 om 13:44

Eerder dit jaar lieten twee leden van de cast optekenen de serie Riverdale te gaan verlaten. Nu lijkt het er naar uit te zien dat alvast één van de twee op die stappen terug is gekeerd.
Het waren Marisol Nichols en Skeet Ulrich die aangaven de cast van Riverdale te zullen verlaten. Daar waar Ulrich recent nog liet optekenen dat hij vond dat de serie saai was geworden lijkt het er naar uit te zien dat Nichols toch terug zin heeft gekregen om haar avontuur verder te zetten. De actrice zou dan ook toch deel gaan uitmaken van het volgende seizoen.

Goed gesprek
Het lijkt er naar uit te zien dat Riverdale-showrunner Roberto Aguirre-Sacasa alles in het werk stelt om de cast zoveel mogelijk samen te houden. Een goed gesprek tussen hem en Marisol Nichols zou uiteindelijk de doorslag hebben gegeven. In een reactie liet de actrice dan ook het volgende optekenen:

"Ik heb een bijzonder lang gesprek gehad met Roberto, de ontwikkelaar van de serie. Ik kan met trots bevestigen dat mijn personage Hermione in het vijfde seizoen terug zal keren. Bovendien zal ze sterker zijn dan ooit! Ik kan niet wachten om haar terug te spelen en haar verhaal verder te zetten".

Wanneer we het vijfde seizoen van Riverdale te zien zullen krijgen is op moment van schrijven nog niet bekend.

Lees meer over: Riverdale, serie, Netflix

Populair nieuws