'The Walking Dead' seizoensfinale heeft premièredatum!

'The Walking Dead' seizoensfinale heeft datum!

Maar nu moeten wij die datum natuurlijk nog te horen krijgen en dat is nog niet gebeurd.

Jim Pedd, 17 juni 2020 om 11:17

Witte rook. AMC weet wanneer de finale van het tiende seizoen van The Walking Dead uitgezonden zal worden. Dat stelt Robert Kirkman, bedenker van de franchise. Daarmee komt er snel een einde aan het nieuwe seizoen.
De finale laat al sinds maart op zich wachten. Door het coronavirus mocht niemand naar het kantoor van Warner Bros. en konden de visuele effecten niet afgemaakt worden. Dat leverde meteen een flink probleem op, want de zware audiovisuele apparatuur daar was wel nodig om dit te regelen.

Lees ook: Finale 'The Walking Dead' seizoen 10 komt er snel aan!

Wanneer dan?
Kirkman stelt nu dat de serie terugkomt. “The Walking Dead zal terugkomen. We gaan hem uitzenden; ik ken de data, maar meen dat ze nog niet bekend zijn gemaakt. Maar de finale van het tiende seizoen zit eraan te komen en je krijgt meer The Walking Dead voorgeschoteld in de toekomst.”

Lees ook: Andrew Lincoln is enorm intens op 'The Walking Dead'-set

Sinds 12 juni mag er weer op het kantoor van Warner Bros. gewerkt worden, dus de verwachting is dat het nog minimaal twee weken duurt. Zolang was er nog aan werk te gaan namelijk toen de post-productie werd stilgelegd.

Bron: Kayfabe

Lees meer over: The Walking Dead, Finale, Robert Kirkman

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws