search
Tweede seizoen 'True Detective' niet zo duister als eerste

Tweede seizoen 'True Detective' niet zo duister als eerste

En de première zou in de zomer van 2015 plaats moeten vinden.

Jim Pedd

Nic Pizzolatto werkt nog hard aan de scenario's van het tweede seizoen van HBO-serie True Detective. Veel is er nog niet over bekend, maar tijdens het Edinburgh TV-Festival sprak HBO-baas Michael Lombardo over het tweede seizoen van de serie.


Waar het eerste seizoen duister was, wordt het tweede seizoen dat een stuk minder. "Het is nog altijd duister," vertelde Lombardo, "Nic verkent de duisternis in de ziel van zijn personages… Het is niet meer zo duister als het eerste seizoen, maar wordt ook geen eenvoudige rit. Nic bestudeert de uithoeken van de ziel het liefst."

Verder bevestigde Lombardo eerdere verhalen dat er niet vier, maar drie hoofdpersonen zullen zijn. Het seizoen draait om een vrouwelijke rechercheur en haar twee mannelijke collega's. De opnames van het seizoen moeten volgens de geruchten komende maand al van start en de première van het tweede seizoen zou in de zomer van 2015 zijn.

Er zijn veel geruchten over wie de hoofdrollen zullen spelen dit seizoen. Die gaan van Elisabeth Moss tot Colin Farrell, Taylor Kitsch en Vince Vaughn. Het seizoen zou van start gaan met de gruwelijke moord op Ben Caspar. Hij is de burgermeester van een fictieve stad in California en wordt levenloos gevonden op een eenzaam stuk weg van de Pacific Coast Highway. Hij is vermoord en zijn lichaam is bedekt in satanische symbolen. De detectives onderzoeken zijn persoonlijke leven en het blijkt dat hij te maken heeft met occulte elementen in de duistere transportwereld van de Verenigde Staten.

Als de première echt in de zomer van 2015 plaats vindt, dan zullen zeer binnenkort nieuwe aankondigingen volgen.

Aanbevolen artikelen