search
Promo 'Doctor Who'-aflevering Into the Dalek

Promo 'Doctor Who'-aflevering Into the Dalek

De nieuwe Doctor neemt het nu al op tegen zijn grootste vijand.

Jim Pedd


Hierboven kun je de teaser bekijken voor de nieuwe aflevering van het achtste seizoen van BBC-hitserie Doctor Who. De aflevering vormt de tweede waarin Peter Capaldi de rol van de Doctor speelt en nu al mag hij het opnemen tegen de grootste vijand van de Time Lord.

De synopsis van Into the Dalek luidt als volgt: "Een Dalek-vloot omringt een eenzaam rebellenschip. Alleen de Doctor kan hen helpen… Nu de Doctor het opneemt tegen zijn grootste vijand, heeft hij Clara nodig aan zijn zijde. Geconfronteerd met een beslissing die de Daleks voor altijd zou kunnen veranderen, moet de Doctor naar zijn geweten kijken. Kan hij de vraag beantwoorden of hij een goed man is?"

Overigens zijn de kijkcijfers van de première van het achtste seizoen ook bekend. Zo'n 7 miljoen Britten stemden af op Deep Breath, wat neerkomt op ongeveer een derde van het totale kijkerspubliek van dat moment.

Into the Dalek gaat komende zaterdag in première, om 19:30 Engelse tijd, dus om 20:30 Nederlandse tijd en is te bekijken op BBC 1.

Aanbevolen artikelen