search
DC-fans opgelet! Dit gratis online evenement wil je niet missen!
Series / Nieuws

DC-fans opgelet! Dit gratis online evenement wil je niet missen!

Dit unieke evenement belooft een geweldige ervaring voor de fans te worden.

Op zaterdag 22 augustus organiseert DC een gratis online 24-uurs evenement voor alle DC-fans ter wereld. Alle bekende superhelden en superschurken komen samen tijdens DC FanDome om het verleden, het heden en de toekomst van DC te vieren.

De cast en de makers van vrijwel alle DC-series zullen aanwezig zijn voor speciale Q&A's. Daarnaast belooft DC de nodige aankondigingen te zullen doen over nieuwe games, films, series en comics.

Lees ook: Waarom 'Batwoman' een nieuw personage zoekt

Voor alle fans
DC FanDome belooft een evenement te worden voor alle fans van over de hele wereld. Het idee van de FanDome is dat iedereen een geheel eigen ervaring tijdens de dag kan hebben. Zo zijn er ook lokale evenementen in je eigen taal of kan je exclusieve content bekijken. Ook zijn er evenementen georganiseerd voor de kleintjes.

Er zullen vijf verschillende onderdelen van de DC FanDome zijn waardoor elk soort fan aan zijn trekken kan komen. Voor de creatieve fan zijn er ook twee fanart competities, waarbij er verschillende prijzen gewonnen kunnen worden. Schrijf 22 augustus alvast in je agenda en houdt vooral de DC website in de gaten voor al het laatste nieuws over de DC FanDome.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen