search
Marvel-acteur ontkent rol in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Marvel-acteur ontkent rol in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Ondanks dat ze eerder was te zien in Agents of S.H.I.E.L.D. en een eigen show verdiende, keert deze actrice niet terug in het laatste seizoen.

Ondanks dat er grote aanwijzingen waren dat Hayley Atwell terug zou keren als Agent Carter in de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. ontkent ze dat ze een rol heeft in het het laatste seizoen.

Even geleden startte op de tv-zender ABC het zevende en laatste seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. en daarin zijn volgens de makers heel wat bekende gezichten te zien, mogelijk ook uit de films.

Lees ook: 'Agents of SHIELD' verbreekt deze Marvel-regels

Geen Agent Carter
Via actrice Hayley Atwell wordt nu duidelijk dat - ondanks alle geruchten - geen aandeel heeft in de afronding. Ze zou te zien zijn geweest in een teaser, maar dit betekent niet dat ze terugkeert.

Lees ook: Einde 'Agents of S.H.I.E.L.D.' duidelijk verbonden aan Marvel-films

Een fan merkte op Instagram op dat hij Atwell graag terugziet in Agents of S.H.I.E.L.D.. "Ik hoop je snel te zien in Agents of S.H.I.E.L.D.," aldus de fan. De reactie van Atwell was duidelijk: "No." Atwell was eerder te zien in de show en dat leverde haar de tweedelige spin-off Agent Carter op.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen