Beelden van Netflix-hit 'The Umbrella Academy' seizoen 2!

De serie gaat snel weer van start met het tweede seizoen op Netflix.

Jim Pedd, 18 juni 2020 om 12:10

Netflix brengt eind volgende maand het tweede seizoen van The Umbrella Academy uit. Vandaag hebben we voor het eerst foto’s gekregen van dit seizoen. Het gaat om zes beelden die je uiteraard onderaan dit artikel kan vinden.
Er wordt al lang reikhalzend uitgekeken naar het tweede seizoen van de serie. Het seizoen debuteert op 31 juli op de streamingdienst en vandaag hebben we voor het eerst beelden van de zeven leden van de Hargreeves-familie. Aan het eind van dat seizoen zagen we hoe Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Seance en The Boy gebruik maakten van hun gezamenlijke krachten om hun zus The White Violin tegen te houden bij de vernietiging van de wereld.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' seizoen 2: dit weten we al

Terug in de tijd
Het plan van de groep bleek niet helemaal te lukken en ze moesten terug in de tijd reizen om de boel te redden. In het laatste shot zagen we hoe iedereen veranderde in hun jongere zelf. Maar ze komen op de een of andere manier weer terug als zichzelf en zullen straks in de jaren zestig met bijbehorende kapsels proberen in te passen in de maatschappij.

Lees ook: Supercoole posters 'Umbrella Academy' S2!

Tussen de foto’s zien we verder nog een beeld van de drie schurken die het voorzien hebben op de familie. Veel weten we daar niet over, al horen we dat het “een groep Zweedse moordenaars” is.
Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Fotos

Populair nieuws