'The Umbrella Academy' seizoen 2: dit weten we al

Wat kunnen we je al vertellen over het nieuwe seizoen van de Netflix-serie?

Jim Pedd, 2 juni 2020 om 11:58

Het tweede seizoen van Netflix-serie The Umbrella Academy komt met rasse schreden dichterbij. Netflix is ondertussen begonnen met de marketing en er lijkt van alles aan de hand.
Vandaag vertellen we je over de dingen die we nu weten over het tweede seizoen van de Netflix-serie. Let op: dit artikel bevat mogelijk spoilers en zal natuurlijk ook heel wat speculatie bevatten. Er is namelijk nog niet zoveel bekend.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' teaset het tweede seizoen met eerste beelden

Terug in de tijd
Five springt met zijn broers en zussen, van Ben tot Klaus, Allison, Luther, Diego en Vanya, terug in de tijd. Tenminste, dat denken we. Five deed er decennia over om uit te rekenen hoe hij terug kon komen in de tijd waarin hij terug wilde komen. Maar nu maakt hij een sprong samen met zes andere mensen (als je Ben meetelt).

Lees ook: 'The Umbrella Academy' seizoen 2 krijgt premièredatum!

Het is mogelijk dat er daarbij iets helemaal mis gaat. Posters die Netflix vrijgaf voor het tweede seizoen, lieten de Umbrella Academy zien, maar met de cijfers in verkeerde volgorde. De gedachte is daarmee dat er iets mis is met het groepje en dat er daar iets in de war is geraakt.

Jaren zeventig?
Netflix gaf de posters vrij met deze cijfers en deze volgorde: 6431275. Gespeculeerd wordt dat dit een hint is naar de datum en het tijdstip waarop de groep terecht kwam. Misschien eindigden ze om 6:43 in de ochtend op 2 januari 1975. Of dat echt klopt is de vraag, maar de outfits die de groep draagt op de posters hint er wel naar.

Lees ook: Wat kunnen we verwachten van Netflix-serie 'The Umbrella Academy'?

Het bloed
Op de poster van Five zien we een boel bloed op zijn gezicht. De gedachte is dat hij misschien flink wat nieuwe doden op zijn geweten heeft. In de comics is hij degene die John F. Kennedy had moeten vermoorden, maar besluit hij dat niet te doen. Mogelijk zal hij weer te maken krijgen met de nasleep daarvan.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' laat zich niet afremmen door coronavirus

De Commission heeft het in het hele eerste seizoen op hem voorzien. Nu het nieuwe seizoen er komt, zou het zomaar kunnen dat ze weer achter hem aan gaan.

Op 31 juli verschijnt het tweede seizoen!

Bron: SR

Lees meer over: The Umbrella Academy, netflix, seizoen 2

Populair nieuws