search
Netflix dropt nieuwe trailer 'The Politician' seizoen 2
Series / Nieuws

Netflix dropt nieuwe trailer 'The Politician' seizoen 2

Enkele dagen voor de lancering van het tweede seizoen stuurt Netflix een gloednieuwe trailer de wereld in...

Geoffrey Ketels
Nog 2 dagen en we kunnen het tweede seizoen van The Politician bekijken op Netflix. Voorafgaand aan de lancering van dat tweede seizoen heeft Netflix nu een gloednieuwe trailer op de wereld losgelaten.

In het tweede seizoen van The Politician keert de bijzonder ambitieuze student Payton Hobart (gespeeld door Ben Platt) terug. Dit keer focust hij zich op de state senatorial-verkiezingen die worden gehouden in New York. De tegenstanders waar hij het tegen op moet gaan nemen zijn niet van de minste. Het gaat daarbij namelijk om Dede Standish (gespeeld door Judith Light) en Hadassah Gold (Bette Midler).

Spannend tweede seizoen
Er wordt veel verwacht van het tweede seizoen van The Politician en deze gloednieuwe trailer heeft die verwachtingen eigenlijk alleen maar nog verder doen toenemen. Als we afgaan op de inhoud van de trailer staat het tweede seizoen in ieder geval weer garant voor heel wat machtsspelletjes, seks en nog zoveel meer.

Wil jij alvast graag een voorsmaakje hebben van wat het tweede seizoen van The Politician allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de gloednieuwe trailer die hieronder is terug te vinden!



Lees ook: Nieuw op Netflix: 'The Politician' belooft een topper te worden
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen