search
Nieuw op Netflix: 'The Politician' belooft een topper te worden
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Politician' belooft een topper te worden

De serie is nu ook al verzekerd van een tweede seizoen...

Eerder raakte bekend dat Ryan Murphy en Netflix de handen in elkaar hadden geslagen om unieke series voor de streamingdienst te produceren. De eerste reeks die het resultaat is van deze samenwerking luistert naar de naam The Politician. Als het van de cast afhangt belooft dit alvast een topper van formaat te worden. De cast bestaat namelijk uit Ben Platt, Gwyneth Paltrow evenals Jessica Lange.

The Politician vertelt het verhaal van Payton Hobart, een steenrijke student die in Californië woont en van kinds af aan de ambitie heeft gehad om president te worden van de Verenigde Staten. In eerste instantie moet hij er echter in slagen om zich staande te houden op de 'Saint Sebastian High School' en dat op zich belooft reeds een stevige uitdaging te worden. Hij moet er vooral voor zorgen dat hij zijn klasgenoten op meesterlijke wijze te slim af is zonder dat hij daarbij zijn eigen moraliteit evenals imago op het spel zet, want dat staat natuurlijk niet voor een toekomstige president!

Lees ook: Nieuwe trailer Netflix-comedy 'The Politician' toont donkere wereld High School verkiezingen

Ryan Murphy
The Politician is zoals eerder reeds aangegeven het eerste project van Ryan Murphy dat in samenwerking met Netflix verschijnt. Er zitten nog heel wat andere series in de pijplijn waar veel van wordt verwacht. Van The Politician is bovendien bekend dat er volgend jaar ook reeds met zekerheid een tweede seizoen zal verschijnen.

Het eerste seizoen van The Politician staat vanaf vandaag, vrijdag 27 september 2019 op Netflix. Wil je graag alvast een klein voorsmaakje? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen