Bizarre en spannende serie 'Warrior Nun' komt op 2 juli naar Netflix

'Warrior Nun' verschijnt op 2 juli op Netflix

De losjes op manga gebaseerde serie werd opgenomen op verschillende locaties in het zonnige Spanje...

Geoffrey Ketels, 18 juni 2020 12:06

De serie Warrior Nun lijkt op het eerste zicht op een Spaanse productie, maar is dat niet. Wel werd ze opgenomen op verschillende plaatsen in de Spaanse provincie Malaga. Er wordt veel verwacht van deze spannende serie die losjes is gebaseerd op de manga Warrior Nun Arela.
De nieuwe Netflix-serie Warrior Nun werd reeds opgenomen tussen maart en juli 2019. Voor de opnames trok de productie richting het zonnige Spanje, meer bepaald naar de provincie Malaga. Enkele plaatsen waar opnames werden gemaakt zijn Colegiata de Antequera, de Cueva del Tesoro en de Catedral de Málaga.

Manga 'Warrior Nun Arela'
Warrior Nun zal in totaal uit 10 afleveringen bestaan welke vanaf 2 juli zullen verschijnen op Netflix. De serie staat er om bekend losjes gebaseerd te zijn op de manga Warrior Nun Arela. Ze zal dan ook het verhaal vertellen van Ava, een jonge vrouw van 19 die plots wakker wordt in een mortuarium en over speciale krachten blijkt te beschikken. In haar nieuwe leven heeft ze de taak om de wereld te beschermen tegen demonen.

De serie heeft ook een Nederlandse connectie. Het is namelijk de Nederlandse actrice Thekla Reuten die in de huid kruipt van Jillian Salvius. Kijk jij ook al zo uit naar het verschijnen van deze serie? Dan is het dus nog even wachten tot 2 juli!

Lees meer over: Warrior Nun, serie, Netflix, series

Populair nieuws