'Avatar The Last Airbender': hoe de Avatar ontstond

Avatar The Last Airbender: hoe de Avatar ontstond

Vandaag vertellen we je alles wat je daarover moet weten in de serie van Nickelodeon.

Jim Pedd, 20 juni 2020 om 12:15

De serie The Legend of Korra onthult een belangrijk detail over de franchise van Avatar: The Last Airbender. Centraal in de franchise staat de Avatar. Eerst Aang en later Korra. Maar waar komt die Avatar eigenlijk vandaan?
De serie The Legend of Korra legt dat in het tweede seizoen uit. Korra staat tegenover een bijna niet te verslane vijand. Ze voelt zich verloren en gaat in de Avatar-staat om van eerdere levens raad te vragen. Maar ze ziet niet Aang, Roku of Kyoshi. Maar de eerste Avatar ooit.

Lees ook: Interessante theorie verklaart veel over 'Avatar: The Last Airbender'

De Avatar
Van Avatar Wan weten we dat mensen vroeger leefden op de rug van de grote Lionturtles. Dat is de diersoort die Aang het vermogen gaf om van Firelord Ozai het vermogen om de benden weg te nemen. Toen vertrokken mensen van de rug van de schildpadden om te jagen in de spirit wilds. Dat waren gevaarlijke plekken en dus kregen die mensen het vermogen om de elementen te gebruiken. Die kracht gaven ze terug op het moment dat ze terugkeerden.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-theorie over verbanning Zuko

Avatar Wang deed dat echter niet. Hij kwam twee geesten tegen die met elkaar vochten. Hij besloot iets goeds te doen en gebruikte zijn krachten om in te grijpen. Maar hij wist niet dat het de eeuwig strijdende geesten van licht en duister waren.

Wan bleek opmerkelijk genoeg ook nog eens de geest van het duister te hebben geholpen door het licht te beschadigen. Hij wilde zijn fout rechtzetten en werkte daarom samen met de geest van het licht. Toen Wan overleed, vertrok de geest uit diens lichaam en naar een nieuwe host. Het vermogen om alle elementen te gebruiken nam de geest mee. En dat is hoe de Avatar ontstond.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, The LEgend of Korra, Avatar, Nickelodeon

Populair nieuws