search

Ons nieuws van zaterdag 20 juni 2020

Disney+ had echt een topweek met nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Disney+ had echt een topweek met nieuwe series

Er verscheen veel nieuws op de streamingdienst van Disney! Check hier de lijst.

Het was een prachtige week op streamingdienst Disney+. Daar tref je sinds deze week een heleboel verschillende series nieuw aan. We zetten alles voor je op een rij.

Laten we beginnen met de nieuwe seizoenen, om vervolgens verder te gaan met de nieuwe afleveringen. Bereid je maar vast voor, want voor de verandering is het een hele rits content.

Cosmos: A Spacetime Odyssey (1 seizoen): Neil deGrasse Tyson vertelt ons over de wetenschap, het universum en het ontstaan van alles.
Mighty Med (2 seizoenen): Deze DIsney+-serie volgt de beste vriendjes Kaz en Oliver. Zij hangen graag rond bij hun favoriete stripboekenwinkel.
Birth of Europe (1 seizoen): Deze serie laat zien hoe Europa zo geworden is.
Alaska's Grizzly Gauntlet (1 seizoen): Benieuwd naar grizzlyberen in Alaska? Deze serie vertelt je er alles over.
101 Dalmatian Street (1 seizoen): Deze animatieserie volgt Delilah en Doug, kinderen van Pongo en Perdita en hun 99 pups.


Nieuwe afleveringen
Hieronder het lijstje met series waarvan een nieuwe aflevering online verscheen:
Pixar in Real Life (S01E08): Dash vraagt van New Yorkers om een rondje om het blok te redden. Wat ze met hoge snelheid doen.
Een Hondenleven met Bill Farmer (S01E06):
Family Sundays (S01E33): Bill Farmer gaat deze aflevering langs bij stunthonden en waterhonden.
Be Our Chef (S01E11): Deze aflevering is de spectaculaire finale!
One Day At Disney (S01E29): We volgen vandaag presentatrice Candice Valdez die werkt voor Radio Disney.
Disney Gallery: Star Wars The Mandalorian (S01E08): Deze laatste aflevering heet Connections.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ewan McGregor is helemaal klaar voor nieuwe 'Obi-Wan Kenobi'-serie
Series / Nieuws

Ewan McGregor is helemaal klaar voor nieuwe 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Hij weet nu al hoe de opnames eruit gaan zien met gigantische schermen.

Acteur Ewan McGregor vindt het fantastisch om aan zijn nieuwe Obi-Wan Kenobi serie te werken. Hij vindt het leuker dan zijn tijd die hij doorbracht aan de prequel-films.

McGregor is sinds The Phantom Menace te zien als Obi-Wan Kenobi. Al die jaren sinds Revenge of the Sith te zien was, vragen fans van de franchise of het personage teruggebracht kan worden. Enige tijd geleden kregen ze hun zin en kondigde Disney+ aan dat er een serie zou komen.

Lees ook: Gelekt: verhaaldetails 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi'

Heel leuk
Tijdens een gesprek met ACE Universe onthulde McGregor dat Lucasfilm van plan is om grote schermen te gebruiken tijdens de opnames. Die moeten het makkelijk en goedkoop maken om grote locaties te tonen, zonder die te hoeven bouwen of erheen te hoeven reizen. Toen hem gevraagd werd wat hij daarvan vond zei hij: "ik ga er gewoon veel meer van genieten."

Lees ook: Controversiële 'Star Wars'-personage Jar Jar Binks terug in Disney+-serie?

De serie speelt zich af na de gebeurtenissen in de film Revenge of the Sith en voor die van A New Hope. We krijgen dus de tijd van Obi-Wan te zien die hij doorbracht op woestijnplaneet Tatooine.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gave Netflix-series waar iedereen op wacht!
Series / Featured

3 gave Netflix-series waar iedereen op wacht!

Het is nog even wachten, maar iedereen wil de volgende seizoenen van deze series wel zien. Nou ja, bijna iedereen dan.

Iedereen heeft wel een favoriete serie op Netflix. Een aantal series doen het erg goed bij het grote publiek, maar door de coronacrisis is het lang wachten op de volgende seizoenen. Welke zijn dat onder meer?

The Witcher (seizoen 2)
Eind verleden jaar verscheen het eerste seizoen van de serie The Witcher. Het was een schot in de roos. Ondanks dat de serie een stroeve start heeft, weten latere afleveringen meer te overtuigen. Ook Henry Cavill is sterk in zijn rol als Geralt van Rivia.

De opnames voor seizoen twee liggen nu al even stil en de kans is groot dat we misschien wel tot eind 2021 moeten wachten op de verschijning.



Stranger Things (seizoen 4)
Stranger Things is misschien wel de succesvolste productie van Netflix tot op heden. De eerste drie seizoenen waren gaaf, met veel fantasy, horror en uiteraard veel verwijzingen naar de '80.

Seizoen vier lijkt het universum te vergroten, aangezien heel wat van de personages het stadje Hawkins gaan verlaten voor een nieuw avontuur met El en de Upside Down. Ook voor deze serie liggen de opnames stil.



Locke & Key (seizoen 2)
Deze Amerikaanse fantasyserie startte eerder dit jaar en is gebaseerd op de gelijknamige comicreeks uit 2008-2013 van schrijver Joe Hill en tekenaar Gabriel Rodriguez.

Het tweede seizoen heeft al een groen licht gegeven, maar de opnames laten voorlopig nog wel een tijdje op zich wachten. Hopelijk krijgen we in seizoen 2 meer te zien van de verschillende sleutels en bijhorende krachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Huh? Marvel Television werkt toch nog door
Series / Nieuws

Huh? Marvel Television werkt toch nog door

De studio zou opgeheven zijn, maar blijkt nog te werken aan twee series.

Alhoewel Marvel Television op dit moment bijna klaar is met het laatste seizoen van Agents of SHIELD en de series Cloak & Dagger en Runaways klaar zijn, de Netflix-series ook, lijkt het erop dat de studio voor een deel door mag.

Variety schrijft namelijk dat Marvel Television nog altijd werkt aan twee animatieseries voor Hulu. Het gaat om de series MODOK en Hit Monkey. Dat terwijl de afdeling eigenlijk opgeheven zou zijn en nu helemaal voor Marvel Studios en Kevin Feige zou moeten werken.

Lees ook: Meer details over bizarre Marvel-animatieserie 'M.O.D.O.K.'

Toch in de maak
Variety meldt dat de series toch gewoon gemaakt worden. Andere Marvel Television-projecten, rond Howard the Duck en Tigra en Dazzler, zijn niet meer in de maak. Waarom specifiek deze twee series er dan toch nog gewoon zouden moeten komen is niet helemaal duidelijk.

Marvel is de laatste tijd flink hervormd. Disney+ werd gelanceerd en daarop is besloten om Marvel Television op te heffen en te integreren onder Marvel Studios.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Elizabeth Hurley showt haar sexy lijf in bikini
Series / Celebrity

Elizabeth Hurley showt haar sexy lijf in bikini

De actrice weet heel goed waar haar talenten liggen, dat blijkt maar weer.

Actrice Elizabeth Hurley weet waar haar talenten liggen. Ze weet precies hoe je een mooie bikinifoto plaatst op Instagram. De 55-jarige actrice en model plaatste weer twee fantastische foto's op haar pagina.

Hurley plaatste de afgelopen dagen twee sexy nieuwe foto's. Daarop blijkt ze echt praktisch niet ouder te zijn geworden. Je ziet namelijk niet aan haar dat ze ondertussne alweer 55 jaar oud is. Niet slecht dus en dat zie je ook wel aan de reacties die ze krijgt. Sommigen noemen haar buitengewoon, anderen vragen of ze een vampier is of het fontein van de eeuwige jeugd gevonden heeft.

De foto's
Het is bijzonder dat Hurley er nog zo goed uit ziet. Maar met reden, want ze doet er ontzettend haar best voor. Tijdens een interview met Women's Health vertelde ze dat ze veel tijd maakt om oefeningen te doen, gezond te eten en dat ze veel tijd neemt om te relaxen.

Bekijk hier de eerste foto
Bekijk hier de tweede foto
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye' bevat een wel heel interessant personage
Series / Nieuws

'Hawkeye' bevat een wel heel interessant personage

Wordt de superheld van Marvel en Disney straks doof in zijn eigen serie?

We horen vandaag een interessant nieuwtje rond Marvel-serie Hawkeye. Die gaat straks draaien om Clint Barton die een leerling opleidt om hem op te volgen. Maar de reden daarvoor kan nog erg interessant worden.

Murphy's Multiverse vond op de site van Sarah Finn Casting, het bedrijf dat de cast voor de serie moet vinden, een interessante casting call. Er wordt een actrice gezocht voor de hoofdrol in een Disney+-serie en het gaat daarbij om een actrice die gebarentaal moet kennen. Dat komt omdat het personage dat ze speelt doof is.

Lees ook: Disney+ vindt werktitel voor 'Hawkeye'-serie

Is dit Echo?
De theorie is dat het gaat om de dove held Echo, a.k.a. May Lopez. Echo verkeert in topvorm en doet hetzelfde als de schurk Taskmaster. Ze kan dus de krachten van anderen kopiëren. Maar een andere theorie is dat Hawkeye in de serie doof wordt.

Lees ook: Hailee Steinfeld ontwijkt 'handig' vraag over Marvel-serie 'Hawkeye'

Het personage wordt in de comics meermaals doof. Echo kan de held misschien wel helpen om de wereld te leren begrijpen. Dat moet wel, want Hawkeye gebruikt zijn scherpe gehoor en ogen om perfect te kunnen schieten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar The Last Airbender': hoe de Avatar ontstond
Series / Nieuws

'Avatar The Last Airbender': hoe de Avatar ontstond

Vandaag vertellen we je alles wat je daarover moet weten in de serie van Nickelodeon.

De serie The Legend of Korra onthult een belangrijk detail over de franchise van Avatar: The Last Airbender. Centraal in de franchise staat de Avatar. Eerst Aang en later Korra. Maar waar komt die Avatar eigenlijk vandaan?

De serie The Legend of Korra legt dat in het tweede seizoen uit. Korra staat tegenover een bijna niet te verslane vijand. Ze voelt zich verloren en gaat in de Avatar-staat om van eerdere levens raad te vragen. Maar ze ziet niet Aang, Roku of Kyoshi. Maar de eerste Avatar ooit.

Lees ook: Interessante theorie verklaart veel over 'Avatar: The Last Airbender'

De Avatar
Van Avatar Wan weten we dat mensen vroeger leefden op de rug van de grote Lionturtles. Dat is de diersoort die Aang het vermogen gaf om van Firelord Ozai het vermogen om de benden weg te nemen. Toen vertrokken mensen van de rug van de schildpadden om te jagen in de spirit wilds. Dat waren gevaarlijke plekken en dus kregen die mensen het vermogen om de elementen te gebruiken. Die kracht gaven ze terug op het moment dat ze terugkeerden.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-theorie over verbanning Zuko

Avatar Wang deed dat echter niet. Hij kwam twee geesten tegen die met elkaar vochten. Hij besloot iets goeds te doen en gebruikte zijn krachten om in te grijpen. Maar hij wist niet dat het de eeuwig strijdende geesten van licht en duister waren.

Wan bleek opmerkelijk genoeg ook nog eens de geest van het duister te hebben geholpen door het licht te beschadigen. Hij wilde zijn fout rechtzetten en werkte daarom samen met de geest van het licht. Toen Wan overleed, vertrok de geest uit diens lichaam en naar een nieuwe host. Het vermogen om alle elementen te gebruiken nam de geest mee. En dat is hoe de Avatar ontstond.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brengt Netflix 'Hannibal' een vierde seizoen?
Series / Nieuws

Brengt Netflix 'Hannibal' een vierde seizoen?

Fans van de serie van Netflix geloven er ondertussen steeds meer in.

Fans van de serie Hannibal zijn ervan overtuigd dat Netflix een vierde seizoen gaat bestellen. We weten dat cast en crew dat seizoen wel zien zitten, en dat maker Bryan Fuller daar ook echt zin in heeft.

Maar iemand moet daar natuurlijk voor betalen. Daar is nog altijd geen thuis voor gevonden. Dat terwijl Fuller wel altijd heeft zitten zoeken. Fans denken nu dus dat het misschien wel eens zou kunnen gaan lukken.

Lees ook: Niemand geeft 'Hannibal' op

Op Netflix
De serie is nu te zien op Netflix in de Verenigde Staten. Fans denken nu de serie daar enorm populair lijkt te zijn, dat Netflix een nieuw seizoen gaat laten maken. Dat denken ze ook heel erg doordat Netflix nieuwe ondertiteling heeft laten maken en aan het spelen is met de kleuren van de afleveringen.

Lees ook: 'Hannibal' nog op zoek naar nieuw thuis

Hieronder een kleine greep uit de vele reacties die hun weg naar het internet vonden:






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.