Interessante theorie verklaart veel over 'Avatar: The Last Airbender'

Veelzeggende fantheorie Avatar: The Last Airbender

We weten nu iets meer over waarom de Fire Nation het voorzien heeft op de Southern Water Tribe.

Jim Pedd, 18 juni 2020 om 12:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is een interessante nieuwe fantheorie op het internet verschenen over Avatar: The Last Airbender. Een mysterie in de serie is waarom de Fire Lord, Ozai, het voorzien had op de Southern Water Tribe.
Redditer LDM123 suggereert dat de Fire Nation de stam op de Zuidpool constant aanviel, omdat ze dachten dat de nieuwe incarnatie van de Avatar daar geboren zou worden. Hoe zit dat precies? Zoals bekend wordt in de serie lang gedacht dat Aang, de Avatar die een Air Nomad is, dood zou zijn.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix: Dit moet je weten

Nieuwe Avatar
De Avatar-cyclus is gebaseerd op de vier seizoenen. Als een Avatar sterft, wordt de opvolger geboren in de volgende natie. Aang is een airbender en de volgende in de cyclus is een waterbender (in de vorm van Korra). In die zin is het dus niet heel gek dat de Fire Nation zich richt op de Southern Water Tribe, als gedacht wordt dat de Avatar dood is.

Lees ook: Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender' komt er sneller dan je denkt

Als de serie begint is Aang honderd jaar weggeweest en is Katara de laatste waterbender van haar stam. Misschien werd er niet specifiek op haar gejaagd, maar we weten wel dat de Fire Nation het op hen voorzien had.

Bron: Reddit

Lees meer over: Avatar The last Airbender, Nickelodeon

Populair nieuws