search
Gerucht: 'Star Wars: The Clone Wars' krijgt spin-off
Series / Nieuws

Gerucht: 'Star Wars: The Clone Wars' krijgt spin-off

De serie die erg populair bleek op streamingdienst Disney+ schijnt een spin-off te krijgen.

Er zou gewerkt worden aan een spin-off van de serie Star Wars: The Clone Wars. Die serie zou dan gaan draaien om verschillende personages uit de serie. Specifiek moet The Bad Batch straks een eigen show krijgen op Disney+.

De Star Wars-franchise groeit gestaag op Disney+. We hoorden onlangs al dat Lucasfilm van plan is om een televisie-universum te bouwen van onderling verbonden series. Dat past ook binnen eerdere verhalen waaruit bleek dat Star Wars een van de belangrijkste pijlers onder Disney+ moet worden.

Lees ook: Belangrijk plotgat 'Star Wars: The Clone Wars' uitgelegd

Animatieserie
Kessel Run Transmissions, een YouTube-kanaal dat vaker geruchten de wereld in helpt over dit soort series, stelt dat Commander Wolffe en Captain Rex, evenals Ahsoka Tano, de hoofdrollen moeten krijgen in een animatieserie. Die serie zou dan draaien om een stel van de helden die we leerden kennen in de aflevering The Bad Batch.

Lees ook: 'Star Wars: The Clone Wars' is nu echt... écht klaar!

Dat zijn een stel klonen die hoofdrollen speelden in een aantal afleveringen van The Clone Wars. De serie speelt zich naar verluidt af na de gebeurtenissen in de aflevering The Siege of Mandalore.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen