'Star Wars: The Clone Wars' is nu echt... écht klaar!

Nee, verwacht maar niet dat er stiekem aan een achtste seizoen gewerkt wordt.

Jim Pedd, 15-06-2020 11:32

Star Wars: The Clone Wars gaat niet nog eens terugkeren. De serie van Disney en Lucasfilm duurde zeven seizoenen en is nu echt helemaal klaar.
De serie heeft al een wat bijzondere geschiedenis. In 2013 werd de serie ineens gecancelled. Vervolgens besloot Netflix een nieuw seizoen te bestellen en werd de serie weer stopgezet. Daarop bestelde Lucasfilm een zevende seizoen voor streamingdienst Disney+. En nu is het echt voorbij.

Lees ook: Werkte 'Star Wars'-bedenker George Lucas mee aan 'Star Wars: The Clone Wars'?

Helemaal klaar
Maker Dave Filoni laat weten dat het wat hem betreft nu echt klaar is. "Ik weet het niet. Voor mij persoonlijk is het denk ik klaar," vertelde hij aan Nerdist. "Ik heb nog heel wat om naar uit te kijken de komende tijd." Maar als het op deze serie aan komt, is het klaar.

Lees ook: 'Star Wars: The Clone Wars': dit is het einde van de serie

"We zijn allemaal heel dankbaar dat we het af mochten maken. Maar op creatief vlak, ben ik van mening dat je verder moet gaan. Ik denk dat je anders terecht zou kunnen komen in een situatie waar je denkt: waar is het einde? Dat gevoel wil ik niet hebben. Ik wil dat je het gevoel hebt dat het een doel had en laten we nu dus op zoek gaan naar iets nieuws en iets opwindends."

Bron: Nerdist

Lees meer over: Star Wars The Clone Wars, Dave Filoni, Disney Plus, Lucasfilm, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos