3 gave Netflix-series waar iedereen op wacht!

3 gave Netflix-series waar iedereen op wacht!

Het is nog even wachten, maar iedereen wil de volgende seizoenen van deze series wel zien. Nou ja, bijna iedereen dan.

Bram de Groot, 20 juni 2020 om 16:39

Iedereen heeft wel een favoriete serie op Netflix. Een aantal series doen het erg goed bij het grote publiek, maar door de coronacrisis is het lang wachten op de volgende seizoenen. Welke zijn dat onder meer?
The Witcher (seizoen 2)
Eind verleden jaar verscheen het eerste seizoen van de serie The Witcher. Het was een schot in de roos. Ondanks dat de serie een stroeve start heeft, weten latere afleveringen meer te overtuigen. Ook Henry Cavill is sterk in zijn rol als Geralt van Rivia.

De opnames voor seizoen twee liggen nu al even stil en de kans is groot dat we misschien wel tot eind 2021 moeten wachten op de verschijning.


Stranger Things (seizoen 4)
Stranger Things is misschien wel de succesvolste productie van Netflix tot op heden. De eerste drie seizoenen waren gaaf, met veel fantasy, horror en uiteraard veel verwijzingen naar de '80.

Seizoen vier lijkt het universum te vergroten, aangezien heel wat van de personages het stadje Hawkins gaan verlaten voor een nieuw avontuur met El en de Upside Down. Ook voor deze serie liggen de opnames stil.


Locke & Key (seizoen 2)
Deze Amerikaanse fantasyserie startte eerder dit jaar en is gebaseerd op de gelijknamige comicreeks uit 2008-2013 van schrijver Joe Hill en tekenaar Gabriel Rodriguez.

Het tweede seizoen heeft al een groen licht gegeven, maar de opnames laten voorlopig nog wel een tijdje op zich wachten. Hopelijk krijgen we in seizoen 2 meer te zien van de verschillende sleutels en bijhorende krachten.


Lees meer over: Locke and Key, Stranger Tings, The Witcher, Netflix

Populair nieuws