'The Rain' seizoen 3 komt binnenkort naar Netflix: meer dodelijk virussen!

Netflix heeft bekend gemaakt dat we deze zomer nog kunnen genieten van het derde seizoen van 'The Rain'!

Geoffrey Ketels, 23-06-2020 06:00

Het derde en laatste seizoen van de serie The Rain staat er binnenkort aan te komen. Nog deze zomer komen we te weten hoe de serie afloopt!
The Rain staat inmiddels bekend als één van de best bekeken niet-Engelstalige series van Netflix. Inmiddels zouden dan ook reeds zomaar even 30 miljoen mensen de serie hebben bekeken. Kort na de lancering van het tweede seizoen maakte Netflix bekend dat er ook nog een derde seizoen zou gaan verschijnen. Dat seizoen wordt echter wel het laatste.

Biologische catastrofe
The Rain vertelt het verhaal van onze wereld die het slachtoffer is geworden van een biologische catastrofe. Een kwaadaardig virus heeft er voor gezorgd dat nagenoeg de volledige Scandinavische bevolking is uitgeroeid. Dit gezegd zijnde wisten enkele mensen wel te overleven. In The Rain volgen we een groep die op zoek gaat naar een betere wereld.

De serie kan wereldwijd rekenen op een niet onaanzienlijke populariteit, al zijn de scores die ze ontvangt toch niet heel indrukwekkend. Op de gespecialiseerde website IMDB blijft de serie op dit moment dan ook steken op een score van 6,4/10.

De lanceringsdatum van het derde seizoen van The Rain werd bekend gemaakt door middel van de onderstaande video. Het derde en laatste seizoen van The Rain is te bekijken op Netflix vanaf 6 augustus.


Lees meer over: The Rain, serie, series, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos