Fantastisch nieuws voor fans van 'The Witcher'

Fantastisch nieuws voor fans van 'The Witcher'

De opnames kunnen dan eindelijk weer verder: in augustus gaat de boel opnieuw opgestart worden.

Jim Pedd, 23 juni 2020 om 07:09

De opnames van The Witcher gaan bijna weer verder. Vandaag horen we dat de opnames van de Netflix-serie op 17 augustus hervat worden in het Verenigd Koninkrijk. Die aankondiging werd door Netflix zelf gedaan.
In maart werden alle producties door Netflix stilgelegd vanwege het coronavirus. The Witcher wordt opgenomen bij de Arborfield Studios net buiten Londen en toen acteur Kristofer Hivju positief getest werd op corona, werd de studio gesloten en gereinigd.

Lees ook: We gaan eindelijk leren we meer over die mysterieuze 'Witchers'

Groot succes
The Witcher bleek een groot succes voor Netflix. Er keken zo’n 76 miljoen huishoudens naar het eerste seizoen van de serie. Nog voordat de boel online verscheen, werd al een tweede seizoen besteld. Dat moet in 2021 te zien zijn op Netflix en loopt door het coronavirus dus enige vertraging op.

Lees ook: Meer bekend over Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2

Naast het tweede seizoen, werkt Netflix nu ook aan een animatiefilm rond de franchise: The Witcher: Nightmare of the Wolf genaamd. Die moet het verhaal van Geralts leermeester Vesemir vertellen. Hij krijgt in het tweede seizoen van de serie een rol.


Lees meer over: The Witcher, Netflix, Opnames

Populair nieuws