Voorpret voor de 'Friends'-reünie met Aniston en Kudrow

Voorpret 'Friends'-reünie met Aniston en Kudrow

Tegenwoordig beroemd van 'The Morning Show' en 'Space Force', maar deze sterren kennen elkaar al door en door!

Door redactie, 23 juni 2020 om 10:53

De cast van Friends was tien seizoenen lang vrienden op tv, maar ook buiten de filmset konden ze het goed met elkaar vinden. Met de aankondiging van een reünie op HBO Max, moet het publiek natuurlijk al even warmdraaien.
De opnames beginnen zodra het weer veilig is om met alle cast en crew in een studio te filmen. Wanneer dit is, is natuurlijk nog onbekend. Maar de bekende acteurs kunnen elkaar al wel interviewen.

Lees ook: Gaan de opnames van de 'Friends'-reünie toch binnenkort van start?

Jennifer Aniston en Lisa Kudrow hebben heel wat andere films en series gemaakt, onder andere The Morning Show en Space Force. Aniston won een SAG Award voor de beste vrouwelijke acteur in een dramaserie voor haar portret van Alex Levy. Levy is een tv-ster die haar eigen medeplichtigheid onder ogen moet zien na haar co-host, Mitch Kessler (Steve Carell) wordt ontslagen wegens seksuele intimidatie.

Kudrow sis te zien in twee shows, namelijk als de vrouw van Steve Carell in Space Force en een strenge moeder in Feel Good.

Tijdens een videochat voor Variety’s Actors on Actors bespreken Aniston en Kudrow hun werk en halen ze herinneringen op. Ze bespreken ook de blijvende populariteit van Friends en waarom ze denken dat de show zo goed werkte.

Bekijk hier het hele interview!


Lees ook: 'Friends'-makers hebben hier echt spijt van

Bron: Variety

Lees meer over: Friends, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws