'Lucifer'-startdatum onthuld door Netflix!

Lucifer-startdatum door Netflix onthuld!

Het lijkt erop dat iemand een beetje heeft zitten slapen bij Netflix.

Jim Pedd, 23 juni 2020 om 09:50

UPDATE: Het klopt! Netflix heeft nu bevestigd dat dit inderdaad de premièredatum is.
Het lijkt erop dat Netflix per ongeluk onthuld heeft dat Lucifer op 21 augustus van start gaat met het eerste deel van zijn vijfde seizoen. Zondagnacht verscheen even de aankondiging op de pagina van de serie, maar die werd later diezelfde dag nog verwijderd.


Cast en crew twitterden ook niets over de serie. Netflix haalde de datum dus ook offline. Het zou zomaar kunnen dat er een vergissing is gemaakt en dat men de datumaankondigingstrailer nog niet klaar had staan. Wie weet gaat dat dus nog komen.

Lees ook: 'Lucifer'-maker zegt sorry voor uitstel

Vijfde seizoen
In augustus zouden dan de eerste acht afleveringen van het vijfde seizoen verschijnen. Daarna staan er nog eens acht op ons te wachten. Eerst zouden dat de laatste afleveringen van de serie als geheel worden. Maar Netflix heeft in de tussentijd besloten om de serie ook een zesde seizoen te gunnen.

Lees ook: 'Lucifer' seizoen 5: Dit moet je weten over de Netflix-serie

Gelukkig ging de cast daar ook mee akkoord en krijgen we daardoor ook echt nog eens een volledig nieuw seizoen. De serie wordt daarmee op Netflix even oud als de tijd dat de serie op Fox te zien was.Lees meer over: Lucifer, Tom Ellis, Netflix

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws