search
Gaan de opnames van de 'Friends'-reünie toch binnenkort van start?
Series / Nieuws

Gaan de opnames van de 'Friends'-reünie toch binnenkort van start?

Gaan de opnames van de \'Friends\'-reünie special toch binnenkort van start?

De reünie special van Friends voor HBO Max was voor onbepaalde tijd vertraagd, maar nu lijkt er toch voorzichtig nieuws over de opnames naar buiten te komen. De opnames zullen mogelijk tegen het einde van de zomer worden voltooid! De langverwachte reünie was oorspronkelijk gepland voor lancering van HBO Max op 27 mei.

"In eerste instantie dachten we dat shows maximaal een maand of twee werden uitgesteld, en nu lijkt het erop dat het veel langer zal duren dan dat," aldus de baas van WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt.

"We doen er alles aan om deze special hopelijk tegen het einde van de zomer klaar te hebben. We willen het graag voor een "‹"‹groot, live publiek doen en niet 6 vrienden elk in hun eigen appartement in een videogesprek."

Lees ook: 'Friends' krijgt na vele tegenslagen toch een reünie!

Virtuele vrienden?
Als het nog erg lang duurt voordat ze de opnames kunnen doen, is wel de kans groot dat de reünie meer virtueel wordt.

"Maar op dit moment proberen we naar de toekomst te kijken, en ik denk dat het het wachten waard is", zei hij. "We hadden het graag op dag één op HBO Max gehad, maar als we het in de herfst kunnen lanceren, denk ik dat het iets is waar we het publiek echt naar kunnen laten uitkijken ook."

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer zouden voor de reünie voor het eerst weer samenkomen. HBO Max wordt over twee weken in de VS gelanceerd.

Lees ook: 'Friends'-reünie voor onbepaalde tijd uitgesteld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen