Releasedatum 'The Boys' seizoen 2 wordt later deze week bekend gemaakt

Met deze ludieke aankondiging belooft Eric Kripke later deze week de releasedatum van seizoen twee bekend te maken.

Tom van der Krieke, 24-06-2020 22:52

Bedenker van The Boys, Eric Kripke, maakt op twitter bekend dat er aankomende vrijdag een bijzondere reünie van de acteurs gaat plaatsvinden. Tijdens de bijeenkomst, gepresenteerd door Patton Oswalt, worden er verschillende geheimen bekend gemaakt en ook de releasedatum van de serie op Amazon Prime.
Daarnaast zullen er bij de bijeenkomst ook verschillende voorproefjes op het tweede seizoen te zien zijn in de vorm van een aantal exclusieve clips. De aankondiging laat niet weten wie er allemaal bij de reünie aanwezig zullen zijn, maar de verwachting is dat dit om alle belangrijke acteurs zal gaan.

Hoge verwachtingen
Zo zullen Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso en Tomer Kapon waarschijnlijk bij de reünie aanwezig zijn. Met een ongelofelijk goed ontvangen eerste seizoen van de serie, zullen de verwachtingen hooggespannen zijn voor het tweede seizoen.

The Boys is te bekijken op Amazon Prime. Vrijdag 26 juni om 20 uur Nederlandse tijd zal het speciale evenement van The Boys zijn waarbij de releasedatum van het tweede seizoen bekend gemaakt zal worden.


Bron: CBR

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix