search
Netflix voegt deze series nieuw toe in juli
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze series nieuw toe in juli

Juli wordt een dikke prima maand op Netflix vol nieuwe en fijne content.

Vandaag heeft Netflix een hele rits series aangekondigd die nieuw toegevoegd worden deze week. Bereid je maar voor, want het is heel veel!

1 juli: Unsolved Mysteries
Deze spannende revival van de bekende documentaireserie gaat over waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen.

1 juli: Gotham (seizoen 5)
James Gordon werkt pas net twee weken voor de politiemacht van Gotham City. Hij is verloofd met de prachtige Barbara Kean en Gordon heeft goede hoop de stad weer in ere te kunnen herstellen. Samen met zijn partner en de lokale legende Harvey Bullock, moet Gordon een van de grootste moordzaken die ooit plaatsvonden in Gotham oplossen: de moord op de lokale miljardairs Thomas en Martha Wayne. Daar ontmoet Gordon een enkele overlevende: de 12-jarige Bruce Wayne. Hij belooft de moord op te zullen lossen en krijgt al gauw te maken met de gangster Fish Mooney en andere slechteriken als Selina Kyle / Catwoman en Oswald Cobblepot / The Penguin.

1 juli: Queen of the South (seizoen 3 & 4)
Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een vriend en een notitieblok moet ze zien te overleven.

3 juli: Las Chicas del Cable (seizoen 2)
In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.

3 juli: Over Water (seizoen 2)
Een door verslavingen geruïneerde tv-celebrity krijgt van zijn gezin nog een kans. In zijn nieuwe baan krijgt hij te maken met schimmige praktijken in de Antwerpse haven.

9 juli: The Protector (seizoen 4)
Een jongeman in het huidige Istanboel ontdekt dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Hij gaat op een missie om de stad te redden van een onsterfelijke vijand.

10 juli: Down to Earth with Zac Efron
Acteur Zac Efron reist de wereld rond, en kijkt samen met gezondheidsexpert Darin Olien naar gezonde en duurzame manieren om te leven.

17 juli: Cursed
In deze nieuwe versie van de legende van Arthur bundelen de tiener Nimue en de huurling Arthur hun krachten om Merlijn te vinden en een eeuwenoud zwaard af te leveren.

18 juli: Suits (seizoen 8, deel 2)
Op de vlucht van een drugsdeal die mislukt is, werkt Mike Ross samen met de briljante advocaat Harvey Specter.

21 juli: How to sell drugs online (Fast) (seizoen 2)
Een nerd ontpopt zich tot ultieme drugsdealer.

26 juli: Good Girls (seizoen 3)
Drie voorstedelijke moeders werken samen om een overval te plegen. Daarmee hopen ze een plaatselijke supermarkt uit het slop te trekken.

31 juli: The Umbrella Academy (seizoen 2)
Zes broers en zussen worden jaren nadat ze beroemd werden als jonge misdaadbestrijders en superhelden herenigd na de mysterieuze dood van hun vader.

31 juli: Vis a Vis: El Oasis
Nadat ze jarenlang casino's, juweliers en banken beroofd hebben, besluiten Macarena en Zulema uit elkaar te gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen