'Brooklyn Nine-Nine' schrapt afleveringen wegens BLM

'Brooklyn Nine-Nine' schrapt afleveringen

In reactie op de mogelijke kritiek die de serie gaat scoren als hiermee doorgegaan wordt.

Jim Pedd, 27 juni 2020 om 13:57

De protesten die nu in de Verenigde Staten plaatsvinden rond onnodig politiegeweld, hebben zo langzaamaan meer invloed op Hollywood. Wat betreft politiekomedie Brooklyn Nine-Nine, horen we nu dat er vier afleveringen geschrapt zijn.
Acteur Terry Crews, die de rol van Sgt. Terry Jeffords speelt in de serie, legt uit waarom. “Er waren vier afleveringen echt helemaal klaar, maar die zijn nu volledig gedumpt. We moeten helemaal opnieuw beginnen daarmee. En we weten nog niet zo goed welke richting we daarmee in gaan.”

Lees ook: NBC lanceert nieuwe 'Brooklyn Nine-Nine' podcast voor de première van het zevende seizoen

Moeilijke gesprekken
Dat heeft voor de cast geleid tot moeilijke gesprekken. “De cast heeft wat zware gesprekken gehad hierover, en we hopen dat we het goed kunnen doen en dat je dan uiteindelijk zal zien dat we iets baanbrekends maken. We hebben een kans en die willen we op de best mogelijke manier gaan gebruiken.”

Lees ook: 'Brooklyn Nine-Nine' krijgt extra episodes

De serie speelt zich natuurlijk af in een andere realiteit en wordt gedreven door komische situaties. Maar soms wordt er ook gekeken naar echte dingen en dat leidt tot zware afleveringen. Mogelijk gaat dat nu wat vaker gebeuren.

Bron: Deadline

Lees meer over: Brooklyn Nine Nine, Terry Crews, BLM

Informatie over de serie: Brooklyn Nine-Nine

Populair nieuws