search

Ons nieuws van zaterdag 27 juni 2020

'The Boys' onthult nazistische superheldin
Series / Video/clip/featurette

'The Boys' onthult nazistische superheldin

The Boys van Amazon komt op 4 september online te staan op Prime Video.

The Boys keert in september terug op Amazon Prime Video. Dat blijkt uit een nieuwe video die werd vrijgegeven door Amazon voor het tweede seizoen van de serie.

En met die nieuwe video is ook meteen de marketingcampagne helemaal losgebroken. Er is een teaser waarin Stormfront wordt onthuld (een nieuwe heldin), een knotsgekke trailer voor het nieuwe seizoen en we hebben ook nog eens een clip van de eerste drie minuten van het tweede seizoen voorgeschoteld gekregen.

Eerste minuten
Bekijk in deze video de eerste minuten (vanaf 47:38 begint de clip met nieuwe beelden).



En hieronder een video waarin de nieuwe heldin, Stormfront, debuteert. Ze is in de comics behoorlijk hard, zelfs een nazi-aanhanger te noemen. Een onfrisse dame dus:



En dan is er nog een trailer voor het nieuwe seizoen vrijgegeven:



Er zit dus heel wat aan te komen dit nieuwe seizoen! Dat is vanaf 4 september op Amazon Prime video te zien. Die dag debuteren de eerste drie afleveringen en vervolgens krijgen we elke week een nieuwe te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekroonde videogame 'Disco Elysium' wordt tv-serie!
Series / Nieuws

Bekroonde videogame 'Disco Elysium' wordt tv-serie!

De kritisch bejubelde videogame wordt werd een paar jaar geleden bekroond met o.a. drie Bafta Awards.

De onafhankelijke gameontwikkelaar ZA/UM werkt samen met productiemaatschappij dj2 Entertainment aan een tv-serie gebaseerd op de videogame Disco Elysium uit 2019. Het spel kon vorig jaar op uiterst lovende kritieken rekenen.

De game Disco Elysium is op zijn beurt gebaseerd op het boek Sacred and Terrible Air van Robert Kurvitz uit 2013. In het spel volgen we een doorgewinterde rechercheur met een mysterieus verleden die een misdaad moet oplossen die mogelijk kan leiden tot een burgeroorlog.

Overladen met prijzen
Disco Elysium was vorig jaar niet alleen goed voor vier Game Awards (waaronder voor Beste Verhaal), maar kreeg ook drie Bafta Awards en werd door Time Magazine uitgeroepen tot een van de beste spellen van het afgelopen decennium.

Het is momenteel nog onduidelijk wie de serie uiteindelijk zal uitzenden. Momenteel wordt er wel al gesproken met kandidaat-scenaristen. Dmitri M. Johnson, die eerder meewerkte aan Sonic the Hedgehog en de geplande gameverfilming Sleeping Dogs met Donnie Yen, zal de serie produceren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op 'The Cuphead Show!' van Netflix
Series / Nieuws

Eerste blik op 'The Cuphead Show!' van Netflix

De animatieserie is gebaseerd op de super populaire videogame Cuphead.

Netflix heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe animatieserie The Cuphead Show!, die gebaseerd is op de gelijknamige videogame.

Net als het spel zal de serie de retro Max Fleischer-achtige animatiestijl gebruiken die werden gebruikt om de klassieke tekenfilms uit de jaren '30 te maken.

Blik achter de schermen
De eerste beelden van de Netflix-serie bieden niet alleen een blik op het uiterlijk van de serie, maar laten ook een aantal belangrijke mensen achter de schermen van Cuphead aan het woord. Opmerkelijk is dat de afronding van de serie door de coronauitbraak thuis werd gedaan. Zelfs een groot deel van de stemmen in de serie werd thuis opgenomen.

The Cuphead Show! is een productie van Chad en Jared Moldenhauer. Het is nog onbekend wanneer Netflix de serie beschikbaar zal stellen.

The series is being co-executive produced by Chad and Jared Moldenhauer along with CJ Kettler. No release date has yet been set.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde een paar nieuwe dingen toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde een paar nieuwe dingen toe

Check hier het totale lijstje met nieuws op Disney Plus, de streamingdienst.

Het was eigenlijk weer best een mager weekje op Disney+. Er werden drie nieuwe afleveringen van langlopende series toegevoegd, twee series en verder geen films. Het is dus een wat mager weekje weer.

We beginnen net als altijd weer met de nieuwe series, en zullen je daarna vertellen welke nieuwe afleveringen er online werden gezet.
ANT Farm (3 seizoenen): de serie draait om Chyna, die samen met Olive en Fletcher deel uitmaakt van het talentprogramma op haar school. Ze mag meteen naar de middelbare. En dat is soms best moeilijk.
Into the Unknown: Making Frozen II (1 seizoen): Deze zesdelige documentaireserie laat zien hoe de sterren van Frozen II er alles aan doen om het verovlg op de tekenfilm gemaakt te krijgen.

Nieuwe afleveringen
En dit zijn de nieuwe afleveringen die verschenen:
A Dogs Life with Bill Farmer (S01E07): In deze aflevering neemt Bill ons mee met boerderijhonden en laat hij ons truffelhonden zien.
Family Sundays (S01E34): Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen: staat centraal in deze aflevering waarin we een bowlingset zien.
One Day at Disney (S01E30): Ditmaal kijken we mee met Marc Smith, die als Story Artist voor Disney werkt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Brooklyn Nine-Nine' schrapt afleveringen wegens BLM
Series / Nieuws

'Brooklyn Nine-Nine' schrapt afleveringen wegens BLM

In reactie op de mogelijke kritiek die de serie gaat scoren als hiermee doorgegaan wordt.

De protesten die nu in de Verenigde Staten plaatsvinden rond onnodig politiegeweld, hebben zo langzaamaan meer invloed op Hollywood. Wat betreft politiekomedie Brooklyn Nine-Nine, horen we nu dat er vier afleveringen geschrapt zijn.

Acteur Terry Crews, die de rol van Sgt. Terry Jeffords speelt in de serie, legt uit waarom. "Er waren vier afleveringen echt helemaal klaar, maar die zijn nu volledig gedumpt. We moeten helemaal opnieuw beginnen daarmee. En we weten nog niet zo goed welke richting we daarmee in gaan."

Lees ook: NBC lanceert nieuwe 'Brooklyn Nine-Nine' podcast voor de première van het zevende seizoen

Moeilijke gesprekken
Dat heeft voor de cast geleid tot moeilijke gesprekken. "De cast heeft wat zware gesprekken gehad hierover, en we hopen dat we het goed kunnen doen en dat je dan uiteindelijk zal zien dat we iets baanbrekends maken. We hebben een kans en die willen we op de best mogelijke manier gaan gebruiken."

Lees ook: 'Brooklyn Nine-Nine' krijgt extra episodes

De serie speelt zich natuurlijk af in een andere realiteit en wordt gedreven door komische situaties. Maar soms wordt er ook gekeken naar echte dingen en dat leidt tot zware afleveringen. Mogelijk gaat dat nu wat vaker gebeuren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel mooi nieuws voor fans 'The Flash'
Series / Nieuws

Heel mooi nieuws voor fans 'The Flash'

De opnames van de serie die op The CW te zien is, worden mogelijk snel hervat.

De opnames van The Flash worden snel hervat. We horen nu dat er gekeken wordt om de opnames in de loop van augustus weer te beginnen. Dat is dus zo'n vier maanden nadat die stil kwamen te liggen vanwege het coronavirus.

Zo'n beetje elke filmproductie is getroffen door het coronavirus. De serie The Flash heeft daar ook problemen door ondervonden, maar nu stelt Deadline dat er gekeken wordt of de serie in augustus of mogelijk begin september weer opgenomen kan worden.

Lees ook: Fans 'The Flash' eisen ontslag volgende actrice

Zevende seizoen
Het zesde seizoen van The Flash stopte iets eerder dan oorspronkelijk het plan was. Dat kwam doordat de productie dus stil kwam te liggen, waardoor de makers het einde van het seizoen moesten veranderen. De eerste paar afleveringen van dit nieuwe seizoen zijn daarmee de oorspronkelijk laatste afleveringen van de zesde reeks.

Lees ook: Wat is de impact van het ontslag van deze 'The Flash'-acteur

Mochten de opnames hervat kunnen worden in augustus of september, dan lijkt de kans redelijk aanwezig te zijn dat de eerste uitzendingen in de lente van 2021 plaatsvinden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hier schrok Patrick Stewart van bij 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Hier schrok Patrick Stewart van bij 'Star Trek: Picard'

De acteur schrok behoorlijk van de scheldwoorden die Jean-Luc Picard gebruikt in de serie.

Acteur Patrick Stewart keerde terug als Jean-Luc Picard in de serie Star Trek: Picard. Nu vertelt hij van welke element in de serie hij toch best schrok.

Tijdens een interview met TV Guide vertelde Stewart dat hij schrok toen hij een scheldwoord tegenkwam in het script voor de eerste aflevering. "Toen ik het eerste scheldwoord zag in het eerste script, kan ik je eerlijk zeggen dat ik echt heel erg geschrokken was."

Lees ook: Meer Starfleet-actie in 'Star Trek: Picard' seizoen 2

Niet schelden
"Ik ben opgegroeid in een gezin waar schelden heel gewoon was. Elk tweede woord was zo'n beetje een scheldwoord. Maar als ik lees… nou ja, misschien ligt het eraan dat ik het F-woord zag staan en ik daarom zo schrok. Maar ik geloof dat ik daarover heb gesproken met Michael [Chabon] en hoe we ons daarbij voelden. Want er is nooit eerder gescholden in Star Trek."

Lees ook: Legendarische held terug in 'Star Trek: Picard'?

Picard zal je dan ook nooit horen schelden. "Ik geloof zelf dat hij ooit de bewuste keuze gemaakt heeft om geen scheldwoorden te gebruiken, omdat sommige mensen dat als onprettig kunnen ervaren. Zelfs 'Damn, blast' zou hij niet zeggen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sylvie Meis breekt Instagram met heerlijke strandfoto's
Series / Celebrity

Sylvie Meis breekt Instagram met heerlijke strandfoto's

Sylvie Meis, actrice en model, is te zien op haar Instagram en ziet er behoorlijk goed uit.

Actrice en model Sylvie Meis was onder meer te zien in de televisieserie Costa! En nu zien we dat ze het behoorlijk naar haar zin heeft op het strand in Saint-Tropez.

We zien op Instagram namelijk een hele rits foto's voorbijkomen van Meis die laat zien dat ze er helemaal topfit uitziet. De foto die ze plaatste werd tijdens het zogenoemde golden hour gemaakt en laat zien dat de dame nog heel wat in haar mars heeft.

Sylvie Meis
Sylvie Meis is in Nederland heel lang op televisie te zien geweest, maar is nu vooral bekend in Duitsland. Daar is het model, dat sinds 1999 actief is, vooral populair als presentatrice van diverse series. Verder is ze dame getrouwd met Niclas Castello en weet ze heel erg te genieten van het fijne leven.

Op dit moment is Meis namelijk heel vaak te vinden op zonnige stranden, waar ze geniet van het heerlijke water.

Bekijk hier de foto's van Meis op Instagram.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.