NBC lanceert nieuwe 'Brooklyn Nine-Nine' podcast voor de première van het zevende seizoen

Nieuwe 'Brooklyn Nine-Nine' podcast

NBC komt met een gloednieuwe podcast met vele bekende gasten voor de fans van ‘Brooklyn Nine-Nine’.

Tom van der Krieke, 4 februari 2020 om 18:28

De geliefde New Yorkse politie-sitcom Brooklyn Nine-Nine start een gloednieuwe podcast. De podcast bestaat uit zes delen die vanaf nu allemaal te beluisteren zijn.
Hiermee volgt Brooklyn Nine-Nine series als The Good Place en The Office die eerder al podcasts gelanceerd hadden. In de zesdelige podcast wordt in elke aflevering een van de eerdere zes seizoenen behandelt.

Lees ook: Dvd review 'Brooklyn Nine-Nine' (seizoen 5) - vermakelijke politie-sitcom!

Bekende stemmen

De podcast zit vol bekenden voor de mensen die de serie volgen. De host van de podcast is Marc Evan Jackson, die onder andere bekend is van zijn rol als Kevin Cozner in Brooklyn Nine-Nine.

Jackson was eerder al te horen als presentator van de podcast van The Good Place. In de afleveringen zijn onder meer de maker Dan Goor en acteurs Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz en Joe Lo Truglio te horen.

Lees ook: 'Brooklyn Nine-Nine' krijgt extra episodes

Seizoen 7

Het zevende seizoen van de politiekomedie is vanaf 6 februari in de Verenigde Staten op NBC te zien. Ondertussen zijn in Nederland op Netflix alleen nog de eerste vijf seizoenen te zien.

Er is echter goed nieuws voor de Nederlandse Brooklyn Nine-Nine fans. Netflix maakte eerder namelijk al bekend dat het zesde seizoen vanaf 28 maart te zien zal zijn.


Bron: Hypable

Lees meer over: Brooklyn Nine Nine, NBC, Podcast, Marc Evan Jackson

Informatie over de serie: Brooklyn Nine-Nine

Populair nieuws