'Brooklyn Nine-Nine' krijgt extra episodes

'Brooklyn Nine-Nine' krijgt extra episodes

NBC gelooft duidelijk meer in de reeks dan Fox...

Geoffrey Ketels, 10 september 2018 om 12:23

Op het ogenblik dat de serie 'Brooklyn Nine-Nine' de overstap maakte van Fox naar NBC eerder dit jaar kon er worden vastgesteld dat ze het vooralsnog moest doen met amper 13 afleveringen. Dat was een teleurstelling voor de fans, maar die blijkt nu nergens voor nodig te zijn. Inmiddels werd er namelijk aangegeven dat er nog 5 extra afleveringen toegevoegd zullen worden waardoor het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine in totaal toch 18 afleveringen zal tellen.
De komedie met Andy Samberg in de hoofdrol werd door Fox in mei van dit jaar naar de eeuwige jachtvelden verwezen. De serie werd echter al snel opgepikt door NBC. Inmiddels is Universal Television aangesteld als producer voor het zesde seizoen. Michael Schur zal dienst doen als executive producer. Schur is ook al verantwoordelijk voor 'The Good Place' welke aan haar derde seizoen toe is evenals 'Abby's'.

De cast van 'Brooklyn Nine-Nine' bestaat buiten Andy Samberg ook uit Melissa Fumero, Stephanie Beatriz, Terry Crews evenals Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti en Andre Braugher. Ben jij een fan van de serie 'Brooklyn Nine-Nine' en ben je bijgevolg ook zo tevreden met de extra afleveringen?

Bron: TV.com

Lees meer over: Brooklyn Nine Nine, serie, Fox, NBC

Informatie over de serie: Brooklyn Nine-Nine

Populair nieuws