search
Eerste trailer nieuwe Netflix-serie 'Stateless'
Series / Nieuws

Eerste trailer nieuwe Netflix-serie 'Stateless'

De eerste trailer geeft ons meteen een goede indruk van wat we van de serie zullen mogen verwachten...

Geoffrey Ketels
Eerder werd door Netflix de nieuwe Australische miniserie Stateless aangekondigd. In de serie zien we hoe stewardess Sofie weet te ontsnappen uit de handen van een gevaarlijke sekte. De reeks verschijnt op 8 juli op Netflix, maar de streamingdienst heeft nu al een eerste trailer de wereld ingestuurd.

In principe krijgen kijkers in Stateless niet één, niet twee, niet drie, maar zomaar even vier verschillende verhaallijnen voorgeschoteld. In eerste instantie is er de verhaallijn van Sofie en de sekte, daarnaast die van een Afghaanse vluchteling en diens gezin, vervolgens die van een jonge Australische vader en finaal ook nog die van een hooggeplaatste man die tracht om een gigantisch schandaal in de doofpot te doen verdwijnen. De verhalen treffen elkaar in een detentiecentrum welke is terug te vinden in de Australische woestijn.

Eerste beelden
De trailer die door Netflix de wereld werd ingestuurd maakt meteen in grote lijnen duidelijk wat we van Stateless kunnen verwachten. Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen. De nieuwe serie van Netflix weet dan ook enkele absolute topnamen op te voeren waaronder Cate Blanchett, Jai Courtney, Asher Keddie, Fayssal Bazzi en Marta Dusseldorp. Ook Dominic West, bekend van onder meer The Affair en The Wire is van de partij.

Stateless is te bekijken op Netflix vanaf 8 juli 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen